Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkong och uteplats på första plan. Med reservation för förändringar.

Kviberg, Göteborg51-1001 - Ingrid Wallbergs gata 51

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:4Boarea:97 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns cykelförråd, förråd och samlingslokal.Avgift:5 737 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning!

Läs mer

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH!

Hitta hem i en 4 RoK om 97 kvm med två inglasade balkonger samt en uteplats om 43 kvm. På första våningen får du villakänsla mitt i aktiva Kviberg.

Säljpremiär 2 september 2020
Den 2 september kl 12.00 har vi säljpremiär för Brf Kvibergs Landeri. Då öppnar köpanmälan och du kan då välja vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att köpa. När köpanmälan stänger kommer du bli uppringd i turordning från när du gjorde din intresseanmälan - har du inte gjort en intresseanmälan så gör det nu!

Erbjudande
Du som köper en lägenhet i Brf Kvibergs Landeri senast den 30/9 har möjlighet att ta del av ett kanonerbjudande på ett värde upp till 50.000 kr.
Välj mellan tillval från inredningskatalogen, presentkort på Ica eller presentkort på MediaMarkt. Läs mer om erbjudander på peabbostad.se/kvibegslanderi


Låt tillvalen spegla din personlighet
Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet