Visualiseringsbild 4 rok med reservation för förändringar. Tillval visas i bild

Kviberg, Göteborg61-1101 - Ingrid Wallbergs gata 61

Såld
Tillträde:Preliminärt kvartal 1, 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:4Boarea:100 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:7 523 kr

Nästa visning:

Öppen visning - ingen föranmälan krävs. Du får gärna göra en "intresseanmälan" på vår hemsida ändå så vi får dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig innan visningen. Visningen börjar vid vår visningsbod på adress "Ingrid Wallbergs gata" klockan 12:30 med en presentation om projektet och de olika lägenhetstyperna. Runt kl. 12:45 börjar en s.k. markvisning, dvs en promenad i området med mäklaren för att ge dig en bild av läget, var huset kommer byggas och vilka lägenheter som finns lediga. Alla lediga lägenheter går även att se genom att klicka på "Välj din bostad" på hemsidan. Inflytt prel januari-mars 2025.

Läs mer

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH!

Hitta hem i en 4 RoK om hela 100 kvm på våning 2 med två balkonger. Här har du en öppen och ljus planlösning med både badrum och wc.

Brf Kvibergs Säteri
Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. På Kvibergs ängar växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram och 11 maj är det äntligen säljpremiär för det tredje och sista huset vid namn Brf Kvibergs Säteri. Gör din intresseanmälan idag!

Bostäderna
Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig och i närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård!
Lägenheterna är Svanenmärkta och ritade avTengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de skapat lägenheter med naturligt ljus och en härlig öppen planlösning.

Bra förvaringsmöjligheter
I källaren med fönster hittar du de väl tilltagna förråd som är anpassade efter lägenheternas storlek. Intill förråden kommer det finnas ett välutrustat cykelrum där du kan förvara och fixa med din cykel.

Lokal för fest eller övernattning
Som pricken över i:et i denna Brf kommer vi erbjuda en rymlig och användningsbar gemensamhetslokal på hela 70 kvadrat. Denna är fri att användas av föreningens medlemmar. Ni bestämmer själva om ni vill använda den för roliga spelkvällar, födelsedagskalas eller som övernattningslokal när ni får besök av släkt och vänner.

Odlingslotter med redskapsbodar
I Brf Kvibergs Säteri får du verkligen både och, här bor du med en fot i staden och en på landet. För precis i närheten ner mot Säveåns lugna vatten, kommer det finnas tre stora odlingsrundlar där du kan hyra en odlingsplats och odla egna grönsaker, kryddor och blommor.

Nära kollektivtrafik
Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.

Låt tillvalen spegla din personlighet
Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar du kanske bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Grönskande gård med odlingslotter
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte