Visualiseringsbild 3 rok med reservation för förändringar. Tillval visas i bild

Kviberg, Göteborg63-1202 - Ingrid Wallbergs gata 63

Såld
Tillträde:Preliminärt kvartal 1, 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:3Boarea:72 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:5 885 kr

Nästa visning:

Vi ses vid visningsboden direkt när man åker in. Där får du information om de lägenheter som finns kvar.

Läs mer

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH!

Hitta hem i en flexibel 3 RoK om 72 kvm med stor balkong. Här kan du välja om du vill ha en rymlig tvåa eller trea. Inflytt kvartal 1, 2025.

Brf Kvibergs Säteri
Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. På Kvibergs ängar växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram. Gör din intresseanmälan idag!

Bostäderna
Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig och i närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård!
Lägenheterna är Svanenmärkta och ritade avTengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de skapat lägenheter med naturligt ljus och en härlig öppen planlösning.

Bra förvaringsmöjligheter
I källaren med fönster hittar du de väl tilltagna förråd som är anpassade efter lägenheternas storlek. Intill förråden kommer det finnas ett välutrustat cykelrum där du kan förvara och fixa med din cykel.

Lokal för fest eller övernattning
Som pricken över i:et i denna Brf kommer vi erbjuda en rymlig och användningsbar gemensamhetslokal på hela 70 kvadrat. Denna är fri att användas av föreningens medlemmar. Ni bestämmer själva om ni vill använda den för roliga spelkvällar, födelsedagskalas eller som övernattningslokal när ni får besök av släkt och vänner.

Odlingslotter med redskapsbodar
I Brf Kvibergs Säteri får du verkligen både och, här bor du med en fot i staden och en på landet. För precis i närheten ner mot Säveåns lugna vatten, kommer det finnas tre stora odlingsrundlar där du kan hyra en odlingsplats och odla egna grönsaker, kryddor och blommor.

Nära kollektivtrafik
Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.

Låt tillvalen spegla din personlighet
Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar du kanske bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Grönskande gård med odlingslotter
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte