Visualiseringsbild 3 rok med reservation för förändringar. Tillval visas i bild

Kviberg, Göteborg63-1302 - Ingrid Wallbergs gata 63

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:3Boarea:72 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:3 500 000 krAvgift:5 885 krIngår i avgiften:Bredband

Nästa visning:

Välkommen på visning!

Läs mer

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH!

Hitta hem i en flexibel 3 RoK om 72 kvm på våning 4 och välj om du vill ha en trea eller stor tvåa.

Brf Kvibergs Säteri
Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. På Kvibergs ängar växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram och nu finns möjligheten att bo i det sista huset vid namn Brf Kvibergs Säteri. Gör din intresseanmälan idag!

Bostäderna
Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig och i närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård!
Lägenheterna är Svanenmärkta och ritade avTengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de skapat lägenheter med naturligt ljus och en härlig öppen planlösning.

Bra förvaringsmöjligheter
I källaren med fönster hittar du de väl tilltagna förråd som är anpassade efter lägenheternas storlek. Intill förråden kommer det finnas ett välutrustat cykelrum där du kan förvara och fixa med din cykel.

Lokal för fest eller övernattning
Som pricken över i:et i denna Brf kommer vi erbjuda en rymlig och användningsbar gemensamhetslokal på hela 70 kvadrat. Denna är fri att användas av föreningens medlemmar. Ni bestämmer själva om ni vill använda den för roliga spelkvällar, födelsedagskalas eller som övernattningslokal när ni får besök av släkt och vänner.

Odlingslotter med redskapsbodar
I Brf Kvibergs Säteri får du verkligen både och, här bor du med en fot i staden och en på landet. För precis i närheten ner mot Säveåns lugna vatten, kommer det finnas tre stora odlingsrundlar där du kan hyra en odlingsplats och odla egna grönsaker, kryddor och blommor.

Nära kollektivtrafik
Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.

Låt tillvalen spegla din personlighet
Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar du kanske bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte