Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Foto från visningslägenhet

Alingsås, IngaredBrf Lindängen i Ingared

Slutsålt
Tillträde:Från kvartal 3, 2019Bostäder:28Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-3Boyta:55-69 kvmPris:1 750 000-2 095 000 krAvgift:3 707-4 489 kr

Bo naturligt och skönt - nära stan!

Perfekt läge! Stor balkong eller privat trädgård. 700 meter till badplatsen.

Visningslägenhet
Boka gärna tid med mäklaren för en personlig visning.

Egen balkong eller uteplats
Nu har vi endast 1 lägenhet om två rum och kök kvar till försäljning. Lägenheten ligger på plan 1 och har en trädgård om 115 kvm varav uteplatsen är på 22 kvm. Öppet samband mellan kök och vardagsrum.

Vill du ha en större lägenhet finns det fortfarande några 3 rumslägenheter kvar till försäljning.

Bra planlösningar
Lägenheterna kännetecknas generellt av genomtänkta planlösningar där man inte behöver betala för några onödiga kvadratmetrar. Lägenheterna är perfekta komplement till befintliga villor i området. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla rena formspråk. Det är en boendeform som ligger någonstans mittemellan en traditionell lägenhet och ett radhus. På gårdarna mellan husen finns också en gemensam uteplats som skapar samvaro för alla som bor i området.

Som en extra service bjuder vi på hantverkarhjälp vid inflyttning.

Ingareds Ängar
Ingared är en gemytlig ort med ungefär 1 700 invånare. Det är ingen överdrift att säga att Brf Lindängen har ett perfekt läge med närheten till skolor och endast 700 meter till badplatsen. Här finns även motionsleder, ett aktivt byalag och ett flertal lekplatser och stora grönområden.

Nära till centrum och vidare därifrån
Från våra nybyggda lägenheter är det nära till centrala stan, till charmiga Alingsås tar det bara 10 minuter med bilden. För dig som jobbar i Göteborg kan det vara skönt att veta att tåget bara tar ungefär 30 minuter från station till station. Åker du hellre kommunalt har du närmsta busshållplats precis intill bostadsområdet och 500 meter bort avgår expressbussar som tar dig till Göteborg.

Brf Lindängen, ett mycket bra val
Brf Lindängen erbjuder ett nytt fräscht boende där vi lagt omsorg om detaljerna. Bostäder i en småskalig miljö och möjlighet till en alldeles egen lagom stor tomt. Närheten till natur, vatten, skog och ängar är mervärden utöver det vanliga. Här finns lugnet - en bit från storstaden, men ändå nära, så nära att det inte är några problem att pendla till jobbet. Barnen kan cykla och gå till det mesta.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindängen kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Kontaktpersoner
Jessica Ahlgren

Jessica AhlgrenFastighetsbyrån0322-30 34 07Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt