Foto från visningslägenhet

Ingared, Alingsås4D1102 - Lindekullegatan 63D lgh 1102

Till salu
Tillträde:2019-11-13Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 2Rum:3Boyta:69 kvmPris:1 950 000 krAvgift:4 489 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningslägenhet

Läs mer

Mysig trea med generös balkong

Här kan du påverka planlösningen genom att ta bort en vägg för att få ett större vardagsrum.

Ingareds Ängar. Bo naturlig skönt - nära stan!
Strax utanför Alingsås hittar du Ingared, en gemytlig ort inbäddad i sagolik miljö med ungefär 1 700 invånare. Det är ingen överdrift att säga att Brf Lindängen har ett perfekt läge med närheten till skolor och endast 700 meter till badplatsen. Här finns även motionsleder, ett aktivt byalag och ett flertal lekplatser och stora grönområden. Här finns också en hel del bekvämligheter som kan vara bra att ha nära till hands, vad sägs om en liten butik, bibliotek, fritidsgård, vårdcentral och äldreboende, pizzeria och en härlig anläggning för skateboard och inlines. Helt enkelt ett "eget" minisamhälle med det mesta du behöver.

Inredning
I köket är det vita luckor, ljusgrå lätt mönstrad laminatbänkskiva och vitt blankt kakel i måttet 10x30 cm. Handtag på luckor och garderob är i rostfritt, mått cc 128 mm. I badrummet ligger ett mörkgrått klinker på golv, kakel på vägg blankt i måttet 20x40 cm. Kommod, spegel och skåp ovan tvätt och tork från Vedum. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en svart, lätt mönstrad bänkskiva i laminat. Klinker i hall i samma kulör som i badrummet, men i måttet 30x60 cm.

Kontaktpersoner
Jessica Ahlgren

Jessica AhlgrenFastighetsbyrån0322-30 34 07Kontakta mig via e-post