Om objektet

Originell arkitektur med gedigna material
Omgiven av internationell puls och expansiva planer bygger vi två karaktäristiska bostadshus med lutande fasader, där vattnet är ständigt närvarande. De två nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Stora fönsterpartier och väl tilltagna burspråk ger husen en helt egen karaktär, såväl interiört som exteriört. Men det som är mest karaktäristiskt för arkitekturen är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar.
Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Öppet och ljust
Arkitekterna bakom Brf Lindholmskajen har haft stort fokus på att skapa yteffektiva och väldisponerade bostäder där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa lägenheter, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed har ljusinsläpp från minst två håll. Majoriteten av lägenheterna har balkong mot gård eller västerut.
I båda husens bottenvåningar finns spektakulära och kubiksmarta studiolägenheter med loft och generös takhöjd. Dessa lägenheter har egen uteplats med trädäck mot gården.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmskajen är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. På taken kommer det att finnas solceller och det kommer också finnas smidiga lösningar för sopsortering. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanenmärkning.

Välutrustat redan vid inflyttning
Det är en lyxig känsla att flytta in i en lägenhet där ingen tidigare har bott. Och känslan förstärks genom gedigna material och en god standard på bostadens utrustning. I samtliga lägenheter finns golvvärme (vilket gör att du slipper radiatorer på väggarna) och badrummen har komfortgolvvärme. De välutrustade köken kommer från Vedum med vitvaror från Siemens. Här finns till exempel fullutdragslådor och luckor med dämpning. Du kan enkelt komplettera inredningen med egna, personliga val. I vårt tillvalsprogram
finns exempelvis köksluckor, kakel och annat som får din nya lägenhet att kännas som hemma. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och under grannhuset kommer föreningens garageplatser att vara belägna.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmskajen kommer att ha möjlighet att välja mellan två olika prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få då en högre

Alla bilder

Kontakt

Carl-Johan Billing, Svensk Fastighetsförmedling

Fastighetsmäklare

Telefon: 031-761 60 70

Daniel Kjörling, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031-76 16 070

Dela det här på:

Andra objekt

Brf Lindholmskajen 1C1402

Alldeles på kajkanten, i ett av landets mest innovativa områden, inleder vi nu den första av två etapper på Lindholmshamnen.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.