Om projektet

Succén i Lindholmshamnen fortsätter!

Vårt första kvarter Brf Lindholmskajen bokades upp i rekordfart. Nu öppnar vi möjligheten för dig att anmäla intresse för etapp 2, Brf Lindholmsvarvet. Här planerar vi för ca 130 nya bostadsrättslägenheter i hus med modern arkitektur och en stor grönskande innergård. Vi lägger fokus på att kunna erbjuda mindre kvadratsmarta lägenheter, men föreningen kommer inrymma lägenheter upp till 5 rok - här finns något för alla.

Originell arkitektur med gedigna material
Omgiven av internationell puls och expansiva planer planerar vi för tre karaktäristiska bostadshus med lutande fasader, där vattnet är ständigt närvarande. De två nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt för arkitekturen är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. På taken kommer det att finnas solceller och det kommer också finnas smidiga lösningar för sopsortering. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanenmärkning.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer att ha möjlighet att välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna säljs även till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i Brf Lindholmsvarvet men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till sommaren 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt