Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till Brf Lindholmsvarvet

Göteborg, LindholmenBrf Lindholmsvarvet

Försäljning pågår
Tillträde:Från augusti 2020Bostäder:129Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:21-126 kvmPris:1 875 000-8 550 000 krAvgift:966-5 813 kr

Nästa visning:

Visning av Lindholmsvarvets visningslägenhet! Föranmälan krävs. Kontakta mäklare om du istället önskar en digital eller privat visning.

Läs mer

Bo med älvutsikt i Lindholmshamnen!

Succén i Lindholmshamnen fortsätter. Första etappen i området bokades upp rekordsnabbt. Nu pågår försäljning och byggnation av Brf Lindholmsvarvet!

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger vi ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms yteffektiva lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du tillgodoräkna dig ett extra vardagsrum, i form av det gemensamma orangeri som blir den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och i grannhuset kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelställ i tre våningar på bottenplan - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Välj pris - Ingen budgivning!
Den som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer att ha möjlighet att välja mellan tre prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna säljs även till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.
Dessutom ingår försäkring mot dubbel boendekostnad så du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning.

Inflyttning av Brf Lindholmsvarvet startar i augusti. Varmt välkommen att besöka vår nya visningslägenhet! Med hänsyn till rådande Covid-19 läge erbjuder vi även privata eller digitala visningar. Kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling för mer information.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Johan Pålsson

Johan PålssonSvensk Fastighetsförmedling0708-238212Kontakta mig via e-post

Pernilla Gordon

Pernilla GordonSvensk Fastighetsförmedling0708-79 08 66Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?