Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Välkommen till Brf Lindholmsvarvet

Göteborg, LindholmenBrf Lindholmsvarvet

Försäljning pågår
Tillträde:Från augusti 2020Bostäder:129Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:21-126 kvmPris:1 875 000-8 550 000 krAvgift:966-5 813 kr

Nästa visning:

Visning av Lindholmsvarvets visningslägenhet! Kontakta mäklare om du önskar en privat eller digital visning istället.

Läs mer

Bo med älvutsikt i Lindholmshamnen!

Succen i Lindholmshamnen fortsätter. Första etappen av området bokades upp rekordsnabbt. Inflyttning redan i höst.

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger vi ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du njuta av ett extra vardagsrum, det gemensamma orangeriet. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanen.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom Älvsnabben för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du kan flytta direkt in. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och i grannhuset kommer föreningens garageplatser vara belägna.

Ingen budgivning!
Bostäderna säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.
Dessutom ingår försäkring mot dubbel boendekostnad så du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning.

Inflyttning startar i slutet av augusti och pågår under hösten. Varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling för mer information eller ett besök i vår visningslägenhet!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Johan Pålsson

Johan PålssonSvensk Fastighetsförmedling0708-238212Kontakta mig via e-post

Pernilla Gordon

Pernilla GordonSvensk Fastighetsförmedling0708-79 08 66Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?