Visualiseringsbild över Brf Lindholmsvarvet. Med reservation för ändringar

Lindholmshamnen, Göteborg3C1002 - Lindholmshamnen 19

Såld
Tillträde:Höst 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 6Rum:4Boarea:110 kvmAvgift:5 603 kr

Bo med älvutsikt i Lindholmshamnen!

Succén i Lindholmshamnen fortsätter. Vår första etapp Lindholmskajen bokades upp rekordsnabbt. I höst startar inflyttningen av Brf Lindholmsvarvet!

Originell arkitektur och gemensamt orangeri
Omgiven av internationell puls och expansiva planer bygger vi 4 karaktäristiska bostadshus med lutande fasader, där vattnet är ständigt närvarande. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du tillgodoräkna dig ett extra vardagsrum, i form av det gemensamma orangeri som blir den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts och fasaderna mot gården får en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Modernt, öppet och ljust
Arkitekterna bakom Brf Lindholmsvarvet har haft stort fokus på att skapa yteffektiva, väldisponerade bostäder där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa lägenheter, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed har ljusinsläpp från minst två håll. Majoriteten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I båda husens bottenvåningar finns spektakulära och kubiksmarta entresolägenheter med loft och generös takhöjd.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanenmärkning.

Välutrustat redan vid inflyttning
Det är en lyxig känsla att flytta in i en lägenhet där ingen tidigare har bott. Och känslan förstärks genom gedigna material och en god standard. I samtliga lägenheter finns golvvärme (vilket gör att du slipper radiatorer på väggarna) och badrum med komfortgolvvärme. De välutrustade köken kommer från Vedum med vitvaror från Siemens. Här finns fullutdragslådor och luckor med dämpning. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och under husen kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelförråd, tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Ingen budgivning!
Lägenheten säljs till fast pris, utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Varmt välkommen att kontakta våra mäklare för mer information eller att besöka vår nya visningslägenhet!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Pernilla Gordon

Pernilla GordonSvensk Fastighetsförmedling0708-79 08 66Kontakta mig via e-post

Lina Gustafsson

Lina GustafssonSvensk Fastighetsförmedling0733-23 82 51Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?