Om objektet

Bo på eget våningsplan med uteplatser om totalt 48 m² varav en inglasad. Här bor du i en egen minivilla själv på första våningsplanet av tre i byggnaden. Bostaden erbjuder standard över det vanliga. Vad sägs om golvvärme, vin-kyl och möjlighet till bastu eller egen spaavdelning? Dessutom egen garageplats.

Originell arkitektur och gemensamt orangeri
Omgiven av internationell puls och expansiva planer bygger vi Brf Lindholmsvarvet. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du tillgodoräkna dig ett extra vardagsrum, i form av det gemensamma orangeri som blir den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts och fasaderna mot gården får en lutning på 5°. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen. Arkitekterna bakom Brf Lindholmsvarvet har haft stort fokus på att skapa yteffektiva, väldisponerade bostäder där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa lägenheter, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed har ljusinsläpp från minst två håll. Majoriteten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I båda husens bottenvåningar finns spektakulära och kubiksmarta entrésolägenheter med loft och generös takhöjd. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanenmärkning.

Välutrustat redan vid inflyttning
Det är en lyxig känsla att flytta in i en lägenhet där ingen tidigare har bott. Och känslan förstärks genom gedigna material och en god standard. I samtliga lägenheter finns golvvärme (vilket gör att du slipper radiatorer på väggarna) och badrum med komfortgolvvärme. De välutrustade köken kommer från Vedum med vitvaror från Siemens. Här finns fullutdragslådor och luckor med dämpning. Du kan enkelt komplettera inredningen med egna, personliga val. I vårt tillvalsprogram finns bl.a. köksluckor, kakel och annat som får din nya lägenhet att kännas som hemma. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och under husen kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelförråd, tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer att ha möjlighet att välja mellan tre prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna säljs även till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Visningar

Nästa visning: 6 januari

Adress
Lindholmshamnen 32, ingång från hamnbassängen.
Kommentar
Visning av Lindholmshamnens visningslägenhet!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Pernilla Gordon, Svensk Fastighetsförmedling

Alla bilder

Kontakt

Emma Törnberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031-761 60 70

Pernilla Gordon, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklarassistent

Telefon: 031-761 60 70

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.