Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriör visualisering av Brf Löjtnanten 1914, bilden innehåller tillval. Res...

Regementsstaden, Borås5-1501 - Mannerfelts väg 5

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 8Rum:2Boarea:71 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 953 kr

En ny tid börjar nu

Hitta hem i en 2 RoK om 71 kvm med öppen och social planlösning på sjätte våningen med stor balkong om 16 kvm i soligt sydvästläge.

Säljpremiär 28 januari!

Den 28 januari säljstartar vi Brf Löjtnanten 1914. Kl 12.00 öppnar köpanmälan och då kan du anmäla vilka lägenheter du är intresserad av. Köper du en lägenhet innan 28/2 2021 får du ta del av ett fördelaktigt erbjudande där du får välja tillval till ett värde av 25.000 kr när du flyttar in.

Låt tillvalen spegla din personlighet. Vilken inredningsstil gillar du? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Vi erbjuder ett fint standardsortiment men också flera tillval mot en extra kostnad. Att flytta in i en ny bostad där allt är orört är en lyxig känsla.

Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet