Foto från innergården. Maj 2019

Partille, Partille centrumBrf Lyckan Partille Port

Försäljning pågår
Tillträde:Enligt överenskommelseBostäder:124Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:38-110 kvmPris:1 855 000-1 895 000 krAvgift:2 624-6 085 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning i en nybyggd möblerad lägenhet!

Läs mer

Inflyttningsklara 1 rok på våning 5 & 6. Besök vår möblerade visningslägenhet!

Nu återstår endast 5 bostäder, alla 1 rok och alla till fast pris! I Brf. Lyckan pågår inflyttning hela våren. Inflyttning enligt överenskommelse.

Brf Lyckan är den första bostadsrättsföreningen och etappen av Partille Port.
Med Coop i bottenvåning, buss utanför dörren och annan handel i markplan såsom t. ex apotek, café och gym, så har du det mesta du behöver runt hörnet. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan helt enkelt, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

Modernt, enkelt och bekvämt.
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd fastighet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Brf Lyckan har hiss till varje våningsplan, barnvagns- och rullstolsrum, och cykelplatser under tak på innergården och i cykelförråd. För bilburna finns parkeringsgarage med boendeparkering, besöksparkering, handikapplatser och laddningsplats för elbilar.

Lägenheterna har modern standard, vitmålade väggar och ekparkett som ger ditt hem en fin bas att utgå från i inredningen i ditt nya hem. Varje kvadratmeter är extra viktig i en mindre lägenhet, men lägger man lite tid och eftertanke så blir resultatet hur bra som helst.
Köksinredningen levereras från Vedum med släta vita luckor, vitt kakel som stänkskydd över bänk. Vitvaror från Siemens. Genomgående fönsterbänkar i natursten. Klinker på golv i badrum och givetvis är badrummen helkaklade. Varje lägenhet har egen kombimaskin för tvätt och tork.

Välkomnande entréer
Du kommer in via någon av de tre stora entréerna. Här är det högt i tak och den välkommande öppna känslan påminner om en hotellobby. Innanför lobbyn öppnar sig den stora, gemensamma innergården med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, gångstråk, grönområden och platser för cykel och barnvagn. Grönskan fortsätter upp på loftgångarna som tar dig till din lägenhet.

Klicka runt i vår lägenhetsväljare under Dokument & Länkar nedan för att titta på de lägenheter som finns kvar.

Takterrasser
På taken finns även två gemensamma terrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm. Eftermiddagssolen tittar in över husets västra del, medan dess södra del stänger ute ljuden från motorvägen i söder.

Grönska på hemmaplan
Ta hissen ner till innergården så har du en grön oas för avkoppling, umgänge och odling, om du vill. Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Lyckan. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick. Hela innergården är lika stor som Götaplatsen i Göteborg, en yta som delats upp i flera olika funktioner och trivsamma rum.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Lyckan via Peab Bostad betalar du fortfarande ett fast pris och slipper budgivning.

Varmt välkommen att kontakta Caroline Svanberg, 031-719 58 01 elller caroline.svanberg@svenskfast.se för mer information eller visning!

Kontaktpersoner
Caroline Svanberg

Caroline SvanbergSvensk Fastighetsförmedling031 719 58 01Kontakta mig via e-post