Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
3D-bild fasad. Reservation för ändringar.

Partille Port, Partille3-1209 - Gamla Kronvägen 49

Såld
Tillträde:Fr o m sommaren 2019Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 7Rum:2Boyta:54 kvmAvgift:3 462 kr

Välkommen till Brf Lyckan

Flytta in i en ny stadsdel med hela livet runt hörnet!

Om du är ung, pensionär eller mitt i livet spelar ingen roll. Vi vågar påstå att Brf Lyckan har det perfekta boendet för dig oavsett ålder. Här finns lägenheter med 1-4 rum och kök, alla med uteplats eller balkong och ljus från minst två väderstreck. Alla lägenheter har en takhöjd på 2,5 meter och ljusinsläpp från minst två håll.

Öppet för ljus och variation
I Brf Lyckan får du ett kvalitetboende i slutet kvarter. Samtliga lägenheter är alla genomgångslägenheter med egen balkong eller uteplats och eget separat förråd.

Lägenheterna har öppna, flexibla planlösningar för att ge stora variationsmöjligheter. I treorna kan du välja vilket rum som skall innehålla matplats eller vardagsrum eller vardagsrum/soffgrupp. Du som köper en 4:a ges dessutom möjlighet att välja bort en vägg för att öppna upp lägenheten och få ett större vardagsrum eller större sovrum.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Naturligtvis finns kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin och vitvaror redan på plats när du flyttar in.

En grön oas med plats för vila och lek
Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Lyckan. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick Och det finns gott om plats. Hela innergården är lika stor som Götaplatsen i Göteborg, en yta som har delats upp i flera olika funktioner och trivsamma rum.

Välkomnande entréer
Bostadsdelen och innergården ligger ovanpå bottenvåningen, sju meter upp från gatan vilket innebär att det blir stora välkomnande entréer i stil med hotellfoajéer, som leder från Gamla Kronvägen in och upp till innergården och till lägenheterna.

Takterrasser och gästlägenhet!
I Brf Lyckan erbjuder vi även två gemensamma takterrasser och en gästlägenhet.

Kontaktpersoner
Caroline Svanberg

Caroline SvanbergSvensk Fastighetsförmedling031 719 58 01Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt