Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Bild från 2 RoK i Brf Majrens Visningslägenhet

Borås, RegementsstadenBrf Majoren 1914

Försäljning pågår
Tillträde:September 2020Bostäder:57Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:41-117 kvmPris:1 260 000-3 285 000 krAvgift:3 186-6 816 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

Med avstamp i en unik historisk miljö bygger vi moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Välkommen till Brf Majoren 1914!

Hitta hem i Borås nya stadsdel Regementsstaden, strax bredvid Pickesjön, alldeles i närheten av centrum. Regementsstaden kommer att växa fram i harmoni med den historiska miljön och det kulturarv du finner här. De olika etapperna kommer att bestå av blandad bebyggelse, allt från punkthus och flerbostadshus till lägre kvarter med lägenheter, radhus och gårdshem. Ägandeformerna kommer att variera. Visionen är att det ska finnas livsmedels- och servicebutiker, barnomsorg, skolor, kommunal service, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. Mellan de olika byggnaderna kommer det skapas plats för avgränsande gaturum, torg och skyddade gårdar. Här ska det vara enkelt att röra sig och att mötas.

Varför välja bort något om du inte behöver? Här får du både och.
Regementsstaden liknar inget annat. Mest för att du inte behöver välja bort något. Nära både centrum och natur. Shopping och fiske. Krogliv och picknickkorg. Kollektivtrafik och joggingspår. Det är nytänkande. Det är välkomnande. Det är både och. Regementsstaden blir ett område som kommer att sjuda av liv och rörelse, där historia möter framtid. Här kan du njuta av allt från det högkvalitativa boendet till den unika miljön. Det här blir på många sätt ett unikt boende. Naturen finns runt hörnet, med sjö, fiskemöjligheter, motionsspår och ridhus. Redan idag ligger Kunskapsskolans grundskola på Kaserngården och på bara några kilometers avstånd hittar du också flera gymnasieskolor och inte minst Borås Högskola med ca 15 000 utbildningsplatser. Till stadens centrum har du knappt 1,5 kilometer med hela utbudet av kultur, shopping, underhållning, restauranger och caféer. Och om du någon gång vill uppleva något annat är R40 mot Landvetter Airport och Göteborg inte långt bort.

Utbyggnaden av Regementsstaden fortsätter
Nu pågår försäljningen av våra nya hem i Brf Majoren. Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Brf Majoren kommer att innehålla 57 luftiga och välplanerade lägenheter om 1,5 - 6 rok. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. De flesta bostäder får stor möblerbar balkong eller takterrass. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa bostäder, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed får ljusinsläpp från minst två håll. Självklart har vi även planerat för din bil, i anslutning till husen byggs parkeringsdäck där föreningens garageplatser kommer att vara belägna.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats när du flyttar in. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. De nybyggda husen byggs med hög hållbarhetsprofil enligt riktmärken för Svanenmärkning.

Ingen budgivning!
Som alltid när Peab bygger slipper du stressiga budgivningar, du som väljer att köpa en bostad i Brf Majoren köper alltid til ett fast pris.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller markvisning!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Nyheter

Regementsstaden, Borås

En ny stadsdel är på väg att växa fram i Borås södra delar - Regementsstaden. Den 20 januari togs det första spadtaget för Brf Majoren 1914 som består av 57 lägenheter med inflyttning sensommaren 2020....

Regementsstaden i Borås

Första etappen i ett av Peabs mest omfattande bostadsprojekt över tid är klart för säljstart – Regementsstaden i Borås. När projektet är helt utvecklat kommer det att omfatta drygt tusen nyproducerade och ombyggda lägenheter i karakteristisk regement...