Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Interiörvisualisering från Brf Majoren lägenhet 1103. Med reservation för änd...

Regementsstaden, BoråsB21001 - Brigadgatan 2

Såld
Tillträde:2020-09-07Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 5Rum:4Boarea:107 kvmAvgift:6 364 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

Med avstamp i en unik historisk miljö planeras moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Välkommen till Brf Majoren 1914!

Unik 4 RoK om 107 kvm i ett av Borås mest spännande områden. Lägenheten ligger på våning 1 med 14 kvm stor balkong. Lägenheten är helt nyproducerad och är inflyttningsklart i september 2020.

Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedelsbutiker-
och service, barnomsorg, skolor, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början. Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostad i Brf Majoren kommer att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbelboendekostnad i ditt köp.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.