Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörvisualisering över hus B i Brf Majoren, torgvy. Med reservation för ä...

Regementsstaden, BoråsB41001 - Brigadgatan 4

Såld
Tillträde:2020-09-07Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 5Rum:2Boarea:67 kvmAvgift:4 426 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

Med avstamp i en unik historisk miljö planeras moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Välkommen till Brf Majoren 1914!

Helt ny och stor tvårummare om 67 kvm med öppen planlösning, generös balkong och närhet till både skog och Borås Centrum.

Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedelsbutiker-
och service, barnomsorg, skolor, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas.

Två hus - 57 möjligheter
Här byggs 57 lägenheter fördelat på 2 hus. Lägenheternas storlekar varierar mellan 1,5 -6 rok för att göra det enkelt för dig att hitta något som passarjust dina behov. De ljusa och öppna planlösningarna är både praktiska och välkomnande. Flera av lägenheterna har takhöjder mellan 2,8 till 3,5 meter - och till de flesta lägenheterna finns härlig balkong där frukosten eller middagen kan avnjutas. Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar - till varje lägenhet finns ett förråd. Bilen kan du parkera i parkeringshuset bara en kort promenad bort. Husen är också Svanen-märkta vilket innebär att de uppfyller högt ställda miljökrav bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början. Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.