Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörvisualisering över lägenheterna i Brf Majoren. Med reservation för än...

Regementsstaden, BoråsB41203 - Brigadgatan 4

Såld
Tillträde:2020-09-01Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:3 / 5Rum:3Boarea:80 kvmAvgift:5 078 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

Med avstamp i en unik historisk miljö planeras moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Välkommen till Brf Majoren 1914!

Nu startar äntligen försäljningen av Borås nya stadsdel
Snart är den här, Borås nya stadsdel. Regementsstaden, strax bredvid Pickesjön, alldeles i närheten av centrum. Regementsstaden kommer att växa fram i harmoni med den historiska miljön och det kulturarv du finner här. De karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården kommer tillsammans med de nya husen att skapa en genuin, unik och välkomnande miljö. Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedels-
och servicebutiker, barnomsorg, skolor, kommunal service, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas

Från stall till unikt boende med livskvalitet
Det som en gång var regementets stallar har förvandlats till välplanerade radhus med spännande planlösningar i två plan. Snygga spiraltrappor förbinder våningarna. Här är historien närvarande då många ursprungliga detaljer har bevarats, som till exempel de synliga takstolarna och den höga takhöjden på plan ett. I den vackra radhuslängan finns endast fem bostäder. Alla radhus har en härlig balkong och altan i olika lägen och stor tanke har lagts på fina förvaringsmöjligheter. Dessutom har varje radhus ett utomhusförråd. Perfekt för skrymmande saker som enbart används säsongsvis, från trädgårdsmöbler och grill till skidutrustning och cyklar. Bilen kan du parkera i parkeringshuset bara en kort promenad bort.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostad i Brf Majoren kommer att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller tomtvisning!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.