Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörvisualisering över lägenheterna i Brf Majoren, torgvy. Med reservatio...

Regementsstaden, BoråsC31404 - Brigadgatan 3

Såld
Tillträde:2020-08-31Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:5 / 5Rum:4Boarea:133 kvmAvgift:7 540 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

Med avstamp i en unik historisk miljö planeras moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Välkommen till Brf Majoren 1914!

Nu startar äntligen försäljningen av Borås nya stadsdel
Snart är den här, Borås nya stadsdel. Regementsstaden, strax bredvid Pickesjön, alldeles i närheten av centrum. Regementsstaden kommer att växa fram i harmoni med den historiska miljön och det kulturarv du finner här. De karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården kommer tillsammans med de nya husen att skapa en genuin, unik och välkomnande miljö. Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedels-
och servicebutiker, barnomsorg, skolor, kommunal service, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas

Två hus - 57 möjligheter
Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Planlösningarna är moderna med öppna ytor och generöst ljusinsläpp. Både praktiska och välkomnande. Flera av lägenheterna har takhöjder mellan 2,8 till 3,5 meter, några av dem har dessutom mysiga takloft. De flesta lägenheter har väl tilltagna balkonger eller terrass där frukosten eller middagen kan avnjutas under årets varma dagar. Självklart ingår ett eget förråd till varje bostad. Husen är också Svanen-märkta vilket innebär att det uppfyller högt ställda miljökrav, bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation. Det här är lägenheter att trivas i och längta hem till.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Majoren kommer att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen på säljpremiär för Brf Majoren den 22 april .Föranmälan till Magnus Mattiasson, 0733 - 358 000 alternativt magnus.mattiasson@skandiamaklarna.se.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.