Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Fasadbild Brf Majoren

Regementsstaden, BoråsC7 - Brigadgatan 7

Såld
Tillträde:2020-09-08.Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 5Rum:3Boarea:75 kvmAvgift:4 852 kr

Lev närmre livet i Borås nya stadsdel.

3 rum och kök med stor balkong och öppen planlösning i populära Brf Majoren har inflytt redan september 2020.

3 rum och kök med stor balkong och öppen planlösning i populära Brf Majoren har inflytt redan september 2020. Knip en av de sista 3 RoK i projektet och flytta in i en sprillans ny lägenhet med de senaste materialvalen.

Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början. Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Bo i Borås nya unika stadsdel Regementsstaden, strax bredvid Pickesjön, alldeles i närheten av centrum. Regementsstaden kommer att växa fram i harmoni med den historiska miljön du finner här. De karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården kommer tillsammans med de nya husen att skapa en genuin, unik och välkomnande miljö. Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedelsbutiker- och service, barnomsorg, skolor, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.