Om projektet

Ett drömboende med utsikt över staden

Välkommen till Nyborgshöjd!
Vill du bo i ett nytt bekvämt hem i centrala Stenungsund? På populära Nyborgshöjd, planerar vi nu för 77 nya bostadsrätter i olika storlekar. Här bor du i ett lugnt område med direkt närhet till grönområde och fina promenadsstigar, men har samtidigt allt du behöver inom promenadavstånd. Stenungstorgs butiker, restauranger och service ligger endast 800 m bort och till Centralstationen är det knappt 400 m.

Nyproducerat och modernt
Brf Nyborgshöjd kommer att bestå av tre punkthus med 7-8 våningsplan. Lägenheterna kommer att vara yteffektiva och välplanerade med balkonger/uteplatser och en härlig vy över staden. Vi kommer att erbjuda lägenheter på 2-5 rum och kök, där det även ingår förråd och parkering till varje lägenhet.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Nyborgshöjd kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i Brf Nyborgshöjd men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till mars 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt