Om projektet

I Brf Villa Pilträdet känns varje dag som semester!

Bo granne med kvällssolen och båtlivet, mitt i stan!
Det går inte att ta miste på vilken inverkan havet har på livet i Brf Villa Pilträdet. Några av Strömstads smultronställen, Kosteröarna, Alaska, Styrsö och Ursholmen ligger endast en skärgårdstur bort, men du behöver bara öppna balkongdörren för att känna havsluft och beundra solnedgången.

Som hugget ur Bohusläns klippor.
Brf Villa Pilträdet byggs i gråmelerat tegel, som slät granit, med inslag av trä i varm ton och glasytor som öppnar upp mot ljuset och havet. Formerna och siluetten är anpassad till den sluttande tomten. Det är något nytt och modernt, och ändå skapat med respekt och uppskattning för platsen.

Varje bostad är unik.
Tack vare fastighetens placering och specifika detaljplan har varje lägenhet specialutformats, så att de tillsammans kan bilda en passande helhet. Det gör att ingen av lägenheterna är den andra lik. De tolv bostadsrätterna inkluderar 2-6 -rummare, från 79 till 199 kvm. De två största lägenheterna har en extra penthousevåning. Här finns master bedroom med eget bad och klädförvaring samt umgängesyta med utgång till takterrass.

Egen uteplats med kvällssol.
Varje lägenhet, från minsta till största, kommer att ha egen uteplats med kvällssol. Bottenvåningen får egna terrassgårdar som ger en känsla av stadsradhus, medan övriga lägenheter får stora balkonger som vetter mot havet och Kebal. Den långsida som vetter mot havet är dessutom på alla sätt utformad för att öppna upp mot vattnet och vyerna. Vi sätter in glas från golv till tak, och glasräcken på balkongerna, så att du rentav kan sitta inne i soffan och njuta av utsikten. Brf Villa Pilträdet har även en stor gemensam uteplats med möblerad grillplats och utsikt mot vattnet, för trevligt umgänge med grannar och andra vänner.

Trygg parkering i garage.
Under terrassvåningen ligger garaget, med femton garageplatser och direktkoppling till trapphuset. Detta kommer troligen att bli din huvudsakliga entré, även om det finns ingång från Surbrunnsgatan också.

Egen båtplats runt hörnet.
På norra sidan av huset leder en liten väg ner till småbåtshamnen vid Surbrunn. Här kommer det finnas möjlighet till båtplats för Brf Villa Pilträdets invånare, vilket ger tillgång till hela det härliga skärgårdslivet.

Ta chansen och anmäl dig till ett unikt projekt!

Läget

Avståndet till centrum är 400 m. Till Norska gränsen med det stora handelsområdet vid Svinesund är det ca 2,5 mil och till det nya supersjukhuset i Sarpsborg, med många arbetstillfällen, ca 4 mil. Rygge flygplats ca 7 mil. Snabba kommunikationer med motorväg till Oslo och Göteborg.

Alla bilder

Kontakt

Steven Zettergren, Fastighetsbyrån

Telefon: 0526-145 61

Andra intressanta projekt