Om objektet

Välkommen till Brf Qvillestaden, Hisingen, Göteborg!
Varmt välkomna till denna nyproducerade och smart planerade 1,5:a på 42 kvm, belägen på våning 1. Nu erbjuds en ljus och charmig bostad med både en gemytlig balkong och med uteplats mot innergården. Denna genomgångsetta har vita ytskikt, vacker ekparkett i 3-stav och fönsterpartier i två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär.

När du stiger in i lägenheten slås man omedelbart av en hemtrevlig känsla då entrén öppnar upp sig mot ett rymligt vardagsrum med gott om plats för att bjuda hem vännerna och här finns generösa förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Fortsätter du längre in i lägenheten finner du en avskild sovalkov som ger en mer privat känsla. Bostadens badrum går i vitt kakel och är fullt utrustat med smarta lösningar samt egen tvättavdelning som underlättar vardagen. Det stilrena köket har ljusa kulörval och inredningen kommer från Vedum, dess vitvaror från Siemens.

En innergård utöver det vanliga
I arbetet med Brf Qvillestaden har arkitekter, ljusdesigners och landskapsarkitekter arbetat för att skapa en så inbjudande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i en inbjudande gård med mycket växter, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. För att komma in på gården och in i huset måste man passera grindar som alltid är låsta, vilket skapar en lugn och trygg miljö dit ingen annan än de boende har tillträde.

För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter. Men lika snabbt och enkelt tar du dig till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan strosa vid älven eller slå dig ned på något café om andan faller på. Längtar du efter lummiga träd har du vackra Keillers park precis runt hörnet. Den 31 hektar stora parken bjuder på både joggingstigar, mysiga platser för en picknick och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats. Naturligtvis finns kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin och vitvaror redan på plats när du flyttar in.
I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och på plan 1 kommer föreningens garageplatser vara belägna.

Ingen budgivning!
Lägenheterna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Visningar

Nästa visning: 27 november

Adress
Herkulesgatan/Madängsgatan. Ingång sker från Hisingsgatan
Kommentar
Välkommen på stomvisning i Brf Qvillestaden!
När
17:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Emma Törnberg, Svensk Fastighetsförmedling

Alla bilder

Kontakt

Pernilla Gordon, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklarassistent

Telefon: 031-761 60 70

Emma Törnberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031-761 60 70

Dela det här på:

Andra objekt

Brf Qvillestaden 101309

Sista bostaden i Brf. Qvillestaden. 1,5 rok på 42 kvm med inflyttning redan i december. Våning 4 av 7 med dubbla balkonger.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.