Om objektet

Välkommen till Brf Qvillestaden, Hisingen, Göteborg!
För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter. Men lika snabbt och enkelt tar du dig till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan strosa vid älven eller slå dig ned på något café om andan faller på. Längtar du efter lummiga träd har du vackra Keillers park precis runt hörnet. Den 31 hektar stora parken bjuder på både joggingstigar, mysiga platser för en picknick och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter.

Öppet, modernt och yteffektivt
Lägenheterna i Brf Qvillestaden är välplanerade och yteffektiva. Det innebär att du inte behöver betala för några kvadratmetrar som inte utnyttjas maximalt. Och oavsett om du är intresserad av 40 eller 100 kvadratmeter får du en bostad som är öppen, ljus och yteffektiv, som gjord för att bjuda hem vänner och bekanta. Från plan 2 och uppåt är alla lägenheter så kallade genomgångslägenheter, med ljusinsläpp från minst två håll. Längst upp i husets västra del finns spektakulära etagelägenheter i två plan, där vardagsrummet på nedre plan har öppet ända upp till taknocken. Dessa lägenheter har också tillgång till en stor, privat takterrass mot gården.

Koppla av på egen balkong eller på den grönskande gården
Samtliga lägenheter, med undantag för ett fåtal, får egen balkong mot gatan och dessutom entrébalkong in mot gården. I arbetet med Brf Qvillestaden har arkitekter, ljusdesigners och landskapsarkitekter arbetat för att skapa en så inbjudande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i en inbjudande gård med mycket växter, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. För att komma in på gården och in i huset måste man passera grindar som alltid är låsta, vilket skapar en lugn och trygg miljö dit ingen annan än de boende har tillträde.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Naturligtvis finns kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin och vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och på plan 1 kommer föreningens garageplatser vara belägna.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en lägenhet i Brf Qvillestadens första etapp kommer att kunna välja pris! Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta Carl-Johan Billing, 031-7616070 för mer information eller visning!

Alla bilder

Kontakt

Carl-Johan Billing, Svensk Fastighetsförmedling

Fastighetsmäklare

Telefon: 031-761 60 70

Daniel Kjörling, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031-76 16 070

Dela det här på:

Andra objekt

Brf Qvillestaden 101309

Sista bostaden i Brf. Qvillestaden. 1,5 rok på 42 kvm med inflyttning redan i december. Våning 4 av 7 med dubbla balkonger.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.