Om objektet

Välkommen till Brf Qvillestaden, Hisingen, Göteborg!
Bokalen som nu är till salu är den sista kvar av de tre som finns i föreningen. Både fysiska och juridiska personer är välkomna som köpare. Här kan du bo och njuta av omgivningen eller bygga upp din affärsverksamhet i ett expansivt område. Här kan du flytta in i slutet av mars 2019.

För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter. Men lika snabbt och enkelt tar du dig till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan strosa vid älven eller slå dig ned på något café om andan faller på. Längtar du efter lummiga träd och gröna gläntor har du vackra Keillers park på bekvämt avstånd. Den 31 hektar stora parken bjuder på både sköna joggingstigar, mysiga platser för en picknick och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter från Ramberget.

En innergård utöver det vanliga
I arbetet med Brf Qvillestaden har arkitekter, ljusdesigners och landskapsarkitekter arbetat för att skapa en så inbjudande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i en inbjudande gård med mycket växter, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. För att komma in på gården och in i huset måste man passera grindar som alltid är låsta, vilket skapar en lugn och trygg miljö dit ingen annan än de boende har tillträde.

Ingen budgivning!
Bostäderna säljs även till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Alla bilder

Kontakt

Emma Törnberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031-761 60 70

Pernilla Gordon, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklarassistent

Telefon: 031-761 60 70

Dela det här på:

Andra objekt

Brf Qvillestaden 101309

Sista bostaden i Brf. Qvillestaden. 1,5 rok på 42 kvm med inflyttning redan i december. Våning 4 av 7 med dubbla balkonger.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.