Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum, inspirationsbild

Skövde, TrädgårdsstadenBrf Rabarberlunden

Kommande
Säljstart:Prel vintern 2020Tillträde:Prel hösten 2022Bostäder:25Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5-5

Familjevänligt kvarter med egen lekplats

Här planerar vi för 25 stycken familjevänliga radhus, i Skövdes nyaste stadsdel.

Välkommen till Brf Rabarberlunden. Ett familjevänligt kvarter med bykänsla! Här inryms 25 radhus, alla med härliga uteplatser i soligt västläge, vissa har dubbla utemiljöer så att du kan njuta av både morgon- och kvällssol. I kvarteret anläggs en fin lekplats med en liten cykelväg som kommer bli en lycka för familjens yngsta. Trädgårdarna är utformade med grindar för en tryggare och säkrare miljö för barnen. Varje radhus har tillgång till två parkeringsplatser skilda från bostäderna, för en lugnare och säkrare boendemiljö. Och för dig som har elbil finns också ett antal platser med laddstolpar.

Välplanerade radhus
På de 130 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Det är öppen planlösning mellan köket och det stora vardagsrummet. Här får du plats med både matsalsmöbel, soffgrupp och en lekhörna. Radhusen har också en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter som krävs för en barnfamilj, samtidigt som du slipper betala för några onödiga ytor. Vi har också adderat detaljer så som dubbla vattenutkastare som inte bara är till för vattning, men även för smutsiga vagnar, cyklar, barnpooler och vattenpistoler. Och vi har förberett för att anlägga bubbelpool eller utekök på uteplatsen genom att se till att det finns ett eluttag i anslutning till uteplatsen.

En lummig idyll i Skövdes nya stadsdel
Lev lite enklare, lite skönare i Skövdes nya stadsdel Trädgårdsstaden. Här, bland mysiga kvarter i lugna omgivningar, kan du njuta av vardagen lite extra. Med skola och förskola runt hörnet och ett bekvämt avstånd till centrums butiker, kaféer och kommunikationer löser du enkelt vardagens pussel.

Låt tillvalen spegla din personlighet
Skandinavisk, lantligt, industriellt eller naturinspirerat, vilket stil passar dig? Vi har gjort det enkelt för dig och tagit fram fyra olika stilar där du kan hitta hemkänslan i. För dig om gillar detaljer, så har du möjlighet att genom vårt sortiment anpassa vissa inredningsdetaljer för att förstärka din personliga stil.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem.

Ta chansen att vara med från början
Lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Rikard Nero

Rikard NeroLänsförsäkringar Fastighetsförmedling0730-58 21 17Kontakta mig via e-post

Sara Ståhl

Sara StåhlLänsförsäkringar Fastighetsförmedling0500-774 080Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?