Öppen planlösning i 4 rum och kök. Med reservation för ändringar.

Regementsstaden, Borås2A1704 -

Till salu
Tillträde:Prel April 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:7 / 7Rum:3Boarea:84 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 795 000 krAvgift:6 543 kr

Vakna till ett annat liv

Vid Regementsstadens torg, bygger vi Brf Sergeanten, ett lamellhus och ett gårdshus med 81 nya bostäder, med stora variation av lägenhetstyper och en härlig gemensam innergård. Här kan du välja mellan tvåor, treor och fyror mellan 44–118 välplanerade kvadratmeter. Alla med en fint formgiven balkong, de flesta med rundade hörn. Några lägenheter har istället uteplats och vissa har till och med två balkonger. Här kan du flytta in redan nästa vår! 

Säljpremiärserbjudande – avgiftsfritt året ut*

Nu har du chans att bo första månaderna i ditt nya hem avgiftsfritt! När du köper en bostad i Brf Sergeanten i samband med säljpremiären erbjuder vi avgiftsfritt (inflyttnings)året ut. Det vill säga, från det att du flyttar in i Brf Sergeanten när bostäderna står klart under 2024, bor du utan månadsavgift året ut! Läs fullständiga villkor längre ner på sidan. 

Moderna bostäder för ett bekvämt liv
Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Självklart har det även planerats för din bil. Under innergården byggs garage med elbilsladdning dit du enkelt kommer ner direkt med hissen. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och bra förvaring. Nästan alla bostäder får en möblerbar balkong där du kan njuta av utemiljön. Många får inglasningsmöjligheter. 

Härlig innergård
Brf Sergeanten får en härlig, grön gemensam innergård som ligger upphöjd och inbjuder till både samvaro, lek,och avkoppling. Det kommer även finnas odlingslotter för den med gröna fingrar och innergårdens många ytor för social samvaro, skapar goda förutsättningar för härliga fikastunder och långa grillkvällar. 

Möjlighet till en lägre månadsavgift
Du som köper i Brf Sergeanten har möjlighet att påverka din månadsavgift genom att lägga in ett extra kapitaltillskott, kontakta vår mäklare, Simon för mer information.  

Hur vill du ha din nya bostad?
- Missa inte chansen att påverka inredningen! 
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på ditt hem. Du har många valmöjligheter genom att göra tillval till din nya lägenhet. Vår inredningskoordinator kommer att ge dig både inspiration och stöd under hela vägen. Då byggnation pågår, har du som köper bostad i tidigt skede möjlighet att göra tillval. Så missa inte chansen att sätta en personlig prägel på det som ska bli ditt framtida hem. 

Vill du ha inspiration? Då får du god hjälp av våra fyra olika inredningskoncept. De är framtagna av våra inredare och bygger på noggrant utvalda kombinationer av material och inredningsdetaljer. I vårt tillvalssprogram finns även fler köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja mellan för att känna dig som hemma vid inflyttning. 

Här kan du läsa mer om våra inredningskoncept! 

Bo Svanenmärkt och köp utan budgivning
Alla nya hem i Brf Sergeanten byggs med hög hållbarhetsprofil och efter riktlinjerna för Svanenmärket. Som alltid när Peab bygger säljs bostäderna till ett fast pris utan budgivning.

Naturskönt området och nära till allt
Få stadsdelar har lika nära till så mycket som Regementsstadens har. Naturen med skog och en vacker sjö ligger i princip bakom knuten, till centrum tar det cirka 15 minuter att promenera. Det strategiska läget utmed riksväg 40 gör det dessutom smidigt att ta sig till andra platser när och fjärran. 

Säljpremiär 14 maj - save the date!
Vill du ha mer information om de kommande bostäderna så lämna in din intresseanmälan så kommer vi att kontakta dig! 


*Avgiftsfritt från tillträdesdag under 2024 och året ut. Erbjudandet gäller från 14 maj tom 18 juni 2023 och vid köp av bostad i Brf Sergeanten 1914, Borås. Värdet uppgår prel till 39 276-69 093 kr beroende på val av lägenhet. Erbjudandets värde kan fastställs först när slutlig månadsavgift är känd. Köparen ansvarar för eventuella skattemässiga effekter av erbjudandet.

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är Svanenmärkt.

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Praktiska kärl för källsortering
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
 • Yteffektiva bostäder
 • Miljömärkt el
 • Möjlighet till grönt bolån 
 

I din förening:

 • Grönskande innergård med odlingslotter och platser för social samvaro och avkoppling
 • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
 • Elbilsladdare i garaget
 • Cykelrum i markplan för enklare vardag för dig med cykel
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte