Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vakna till ett nytt liv i Regementsstaden. Visualiseringsbild 2 Rok med reser...

Regementsstaden, Borås1A1501 - Mannerfelts väg 10

Såld
Tillträde:Vår 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 7Rum:2Boarea:59 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 215 kr

Nästa visning:

Varmt välkommen på visning i Regementsstaden!

Läs mer

Vakna till ett annat liv i Brf Sergeanten 1914

Njut av både stadsliv och natur i Borås nya stadsdel Regementsstaden! Bo nytt modernt och välj bland många inredningsval!

Varför välja bort något om du inte behöver? Här får du både och
I Regementsstaden finns naturen runt hörnet, med sjö, fiskemöjligheter, motionsspår och ridhus. Näst på tur i denna fantastiska miljö är Brf Sergeanten 1914, innehållande ett flerbostadshus och ett gårdshus runt en härligt grönskande innergård.

Moderna väldisponerade hem med balkong och garage med laddstolpar
Brf Sergeanten 1914 kommer innehålla nya hem om 2-4 rok. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Nästan alla bostäder får en möblerbar balkong där man kan njuta av utemiljön. Många får inglasningsmöjligheter. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Brf Sergeanten kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Självklart har det även planerats för din bil, under huset byggs garage med elbilsladdning där du enkelt kommer ner direkt med hissen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats när du flyttar in. Kök och badrumsinredning kommer från Marbodal och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början och du sätter din egen prägel på ditt nya hem genom att välja mellan många olika tillval.

Välkommen på digital säljpremiär!
Den 15 mars startar försäljningen av Brf Sergeanten 1914. Då är det äntligen säljpremiär för de 26 bostäderna i gårdshuset, som blir Brf Sergeantens första etapp.

Kl. 12.00 lanserar vi bostädernas säljpremiärsfilm och öppnar köpanmälan här på projektets hemsida. Köpanmälan är sedan öppen fram till den 22 mars kl. 08.00. På hemsidan hittar du redan nu alla bostäder och priser. Missa inte vår bostadsväljare där du kan klicka dig runt för att se huset i 3D och bostädernas placeringar.

Köpanmälan är inte bindande, utan ger dig en unik möjlighet att nyttja din förtur och köplats. Är det flera personer som önskar samma bostad kommer den att erbjudas till den som varit intresseanmäld för projektet längst. Som alltid när Peab bygger säljs bostäderna till ett fast pris utan budgivning.

Besök vår tomtvisning 20 mars - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffar dig gärna och berättar mer om projektet i vårt showroom på Brigadgatan 8, på torget i Regementsstaden den 20/3.

Har du frågor, funderingar eller vill boka ett personligt möte redan nu är du varmt välkommen att kontakta Magnus Mattiasson på Hemm mäkleri, 0733-358 000

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet