Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Göteborg, AskimBrf Sisjödal

Inflyttningsklart
Tillträde:Efter överenskommmelseBostäder:75Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:52-87 kvmPris:2 410 000-4 865 000 krAvgift:2 550-4 790 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningslägenhet. Föranmälan krävs. Om du istället önskar en digital eller privat visning kontakta mäklare.

Läs mer

Bo bekvämt mellan stad och natur

I attraktiva Sisjödal bygger vi moderna och naturnära bostadsrätter. Bo med underbar utsikt och naturen precis runt knuten.

Bo i Sisjödal - Med allt på bekvämt avstånd! På höjden ovanför Sisjöns handelsområde ligger lummiga och naturnära Sisjödal. Endast ett stenkast från Sisjöns badplats och Sandsjöbackas naturreservat och med 25 minuters cykelavstånd till centrala Göteborg. Redan nu finns idéer om bio och mer kommunal service. Fullt utbyggt kommer området att rymma både bostadsrätter, hyresrätter, småhus och service såsom förskola och café. Välkommen till Sisjödal!

Oväntat läge för ett smart liv
I Sisjödal bor du mitt emellan skog, hav och sjö. Det råder ett lugn, trots ständig rörelse och är just för dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort. Askim, där Sisjödal ligger är ett av Göteborgs mest attraktiva områden med närhet till bland annat hav, badvikar, båthamn och golfbana. Askim är idealiskt för barnfamiljer med flera förskolor och skolor, både kommunala och fristående att välja bland. Här finns även ett rikt föreningsliv och många lättillgängliga aktiviteter för alla åldrar. De stora affärs- och servicecentren i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg ligger bara minuter bort. För de som hellre spenderar en dag i naturen ligger uppskattade Sandsjöbacka naturreservat i direkt anslutning till området.

Tre punkthus med naturen runt knuten
De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av lägenheterna. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a så har fokus varit att erbjuda ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. Nästan alla lägenheter har minst en stor uteplats eller balkong med inglasningsmöjligheter och ett rejält förråd. Bilen nås enkelt och bekvämt i föreningens garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Ingen budgivning och dubbel boendekostandsförsäkring!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad som ett skydd om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Nu är Brf Sisjödal inflyttningsklart och inflyttningsdatum sker efter önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för ett besök i våra nya visningslägenheter. Med hänsyn till rådande Covid-19 läge erbjuder vi även digitala visningar av vår visningslägenhet. Kontakta mäklare för mer information.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Lena Brissman Janhäll

Lena Brissman JanhällSvensk Fastighetsförmedling0768-690 691Kontakta mig via e-post

Gert Karlsson

Gert KarlssonSvensk Fastighetsförmedling0708-690 160Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?