Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Göteborg, AskimBrf Sisjödal

Inflyttningsklart
Tillträde:Efter överenskommmelseBostäder:75Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:52-87 kvmPris:2 410 000-4 865 000 krAvgift:2 550-4 790 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningslägenhet. Föranmälan krävs. Om du istället önskar en digital eller privat visning kontakta mäklare.

Läs mer

Bo bekvämt mellan stad och natur

I attraktiva Sisjödal bygger vi moderna och naturnära bostadsrätter. Bo med underbar utsikt och naturen precis runt knuten.

Bo i Sisjödal - Med allt på bekvämt avstånd! På höjden ovanför Sisjöns handelsområde ligger lummiga och natursköna Sisjödal. Endast ett stenkast från Sisjöns badplats och Sandsjöbackas naturreservat och med 25 minuters cykelavstånd till centrala Göteborg. Här pågår byggnation av 75 nya bostadsrätter i detta naturnära område, som fullt utbyggt kommer att rymma både bostadsrätter, hyresrätter, småhus och service såsom förskola och café. Sisjön är ett blandområde där företag satsar och allt fler butiker vill etablera sig. Redan nu finns idéer om bio och mer kommunal service. Välkommen till Sisjödal!

Oväntat läge för ett smart liv
I Sisjödal bor du mitt emellan skog, hav och sjö. Det råder ett lugn, trots ständig rörelse och är just för dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort. Askim, där Sisjödal ligger är ett av Göteborgs mest attraktiva områden med närhet till bland annat hav, badvikar, båthamn och golfbana. Askim är idealiskt för barnfamiljer med flera förskolor och skolor, både kommunala och fristående att välja bland. Här finns även ett rikt föreningsliv och många lättillgängliga aktiviteter för alla åldrar och intressen. De stora affärs- och servicecentren i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort. För de som hellre spenderar en dag i naturen ligger uppskattade Sandsjöbacka naturreservat i direkt anslutning till
området.

Tre punkthus med naturen runt knuten och flexibla planlösningar
De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a så har fokus varit att erbjuda dig ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. I alla 3:or och 4:or finns en så kallad frånvalsvägg. Det betyder att du kan få en extra stor trea med vardagsrum på 30 kvm, eller en extra stor 2:a med vardagsrum på 30 kvm. Nästan alla lägenheter har minst en stor uteplats eller balkong med inglasningsmöjligheter och ett rejält förråd. Bilen når du enkelt och bekvämt i föreningens gemensamma garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Ingen budgivning!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Nu är Brf Sisjödal inflyttningsklart och inflyttningsdatum sker efter önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för ett besök i våra nya visningslägenheter. Med hänsyn till rådande Covid-19 läge erbjuder vi även digitala visningar av vår visningslägenhet. Kontakta mäklare för mer information.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Lena Brissman Janhäll

Lena Brissman JanhällSvensk Fastighetsförmedling0768-690 691Kontakta mig via e-post

Gert Karlsson

Gert KarlssonSvensk Fastighetsförmedling0708-690 160Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?