Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Askim, Göteborg6-1002 - Knapebacken 6

Såld
Tillträde:Enligt överenskommelseUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättRum:3Boarea:75 kvmAvgift:4 232 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår visningslägenhet. Föranmälan krävs. Om du istället önskar en digital eller privat visning kontakta mäklare.

Läs mer

Bo bekvämt mellan stad och natur

Bara 25 minuters cykelavstånd från Linné utvecklas natursköna stadsdelen Sisjödal med nya moderna bostäder. Välkommen till Brf Sisjödal, Askim!

Bo i Sisjödal - med nära till alllt! På höjden ovanför Sisjöns handelsområde ligger lummiga och naturnära Sisjödal. Endast ett stenkast från Sisjön och Sandsjöbackas naturreservat växer det nya bostadsområdet fram. Vi är glada att nu kunna erbjuda dig ett brett urval av lägenheter, närmare bestämt 75 stycken i detta natursköna område som fullt utbyggt kommer att rymma bostadsrätter, hyresrätter, småhus och service såsom förskola. Sisjön är ett blandområde där företag satsar och vill vara och verka och allt fler butiker vill etablera sig i området. Redan nu finns idéer om bio och mer kommunal service i framtiden.

Tre punkthus med naturen runt knuten och flexibla planlösningar
De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a så har fokus varit att erbjuda dig ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. I alla 3:or och 4:or finns en så kallad frånvalsvägg. Det betyder att du kan få en extra stor trea med vardagsrum på 30 kvm, eller
en extra stor 2:a med vardagsrum på 30 kvm. Du har även möjlighet att välja till extra wc i alla 3:or och 4:or. Önskar du två badrum byter vi ut klädkammaren mot ett extra wc.Samtidigt har du valmöjligheter och flexibla planlösningar som gör det nya hemmet personligt för dig. Nästan alla lägenheter har minst en stor uteplats eller balkong med inglasningsmöjligheter och ett rejält förråd. Bilen når du enkelt och bekvämt i föreningens gemensamma garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Ingen budgivning!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller att besöka vår nya visningslägenhet!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.