Bo intill vattnet och mitt i  Vänersborgs stadskärna. Visauliseringsbild kan...

Sanden, Vänersborg1-1103 - Brogatan 3B

Till salu
Tillträde:Juni-augusti 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:64 kvmHiss:JaPris:2 350 000 krAvgift:5 054 kr

Nästa visning:

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedlings kontor och få all information om bostäderna i Brf Skeppsklockan

Läs mer

Genomgående tvårummare med stor uteplats

Bo omgiven av vatten, med stor uteplats i härligt läge med en inglasad del. Den här tvårummaren har en härlig genomgående planlösning, med sovrum i ena delen och kök och vardagsrum i den andra. Från kök/vardagsrum kommer du ut till den stora uteplatsen som dessutom har ett inglasat uterum. Bostaden har också gott om förvaring med både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Det stilrena badrummet är helkaklat med skön golvvärme.

Välkommen hem till din strandtomt mitt i stan
Brf Skeppsklockan är de 45 första av sammanlagt över hundra bostadsrätter som vi planerar på strandtomten vid Gamla Hamnkanalen, fem minuters promenad från centralstationen. Brf Skeppsklockan innehåller en välavvägd mix av lägenheter i olika storlek, från två till fyra rum och kök, från 52 till 128 kvadratmeter. 

Under Försäljningsmaterial hittar du all information om bostäderna; säljbroschyr, planbilaga, prislista och inredningsbroschyr.

Hela Vänersborg för dina fötter
Brf Skeppsklockan är första steget i en spännande förvandling av hela ön Sanden, till en modern och levande del av stadskärnan. Runt hörnet finns mataffär, apotek och småbåtshamn. Ja, det mesta ligger faktiskt inom bekvämt promenadavstånd. Några exempel:

Centralstationen och shoppingkvarteren 5 min
Biograf och vårdcentral 7 min
Badplats 12 min

Det bästa av två världar
Du vill bo omgiven av vatten och småstadens lugna rytm. Men du vill samtidigt ha storstadens nöjen, kultur och karriärmöjligheter inom räckhåll. Då kan du knappast hitta en bättre bostad än brf Skeppsklockan. Tänk dig att komma hem från jobbet i Göteborg, byta om och njuta av kvällssolen från en uteservering vid Vänern.

Parkering, laddplatser och elbilspool
Garaget ligger i markplan, och du kör enkelt in i via Brogatan. Av de 29 parkeringsplatserna blir 10 laddplatser för elbilar. För en smidigare, mer ekonomisk och mer miljövänlig vardag kommer föreningen att ha en elbilspool. Du bokar bilen enkelt med din mobil, och ställer tillbaka den på sin plats när du är klar med dina ärenden. På så sätt har du tillgång till en hel, ren och servad bil, utan de kostnader och praktiska sysslor som det innebär att ha en egen bil.

Boka personligt informationsmöte med våra mäklare Lotta och Svante på Svensk Fastighetsförmedling och få hjälp att hitta din drömbostad.

Se Brf Skeppsklockans säljpremiärsfilm och hur det går det när du köper en bostad av Peab Bostad.Vägen till ditt nya hem!
Så här går det till när du köper ny bostad av Peab Bostad
Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses
som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

 

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Elbilspool
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte