Här bor du med vacker utsikt och med närhet till det mesta. Visauliseringsbil...

Sanden, Vänersborg1-1201 - Brogatan 3B

Såld
Tillträde:Juni-augusti 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:81 kvmHiss:JaAvgift:6 004 kr

Nästa visning:

Välkommen att boka dig för att se vår fina visningslägenhet!

Läs mer

Bo intill vattnet och mitt i Vänersborgs stadskärna

Hitta hem i en härlig gavellägenhet om 81 kvm med välplanerat kök och öppen social planlösning. Njut av både den härliga inglasade och öppna balkongen

Välkommen hem till din strandtomt mitt i stan
Brf Skeppsklockan är de 45 första av sammanlagt över hundra bostadsrätter som vi planerar på strandtomten vid Gamla Hamnkanalen, fem minuters promenad från centralstationen. Brf Skeppsklockan kommer att innehålla en välavvägd mix av lägenheter i olika storlek, från två till fyra rum och kök, från 52 till 128 kvadratmeter. Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du få en härlig och generös balkong eller uteplats.

Se Brf Skeppsklockans säljpremiärsfilm och hur det går det när du köper en bostad av Peab Bostad.Vägen till ditt nya hem!
Så här går det till när du köper ny bostad av Peab BostadUnder Försäljningsmaterial hittar du all information om bostäderna; säljbroschyr, planbilaga, prislista och inredningsbroschyr.

Hela Vänersborg för dina fötter
Brf Skeppsklockan är första steget i en spännande förvandling av hela ön Sanden, till en modern och levande del av stadskärnan. Runt hörnet finns mataffär, apotek och småbåtshamn. Ja, det mesta ligger faktiskt inom bekvämt promenadavstånd. Några exempel:

Centralstationen och shoppingkvarteren 5 min
Biograf och vårdcentral 7 min
Badplats 12 min

Det bästa av två världar
Du vill bo omgiven av vatten och småstadens lugna rytm. Men du vill samtidigt ha storstadens nöjen, kultur och karriärmöjligheter inom räckhåll. Då kan du knappast hitta en bättre bostad än brf Skeppsklockan. Tänk dig att komma hem från jobbet i Göteborg, byta om och njuta av kvällssolen från en uteservering vid Vänern.

Variation för olika livssituationer
Smart tvårummare med inglasad uteplats vid den trygga innergården? Eller en fyrarummare stor som en villa, med takterrass och utsikt över Vänerns glittrande yta? Föreningen kommer att innehålla en stor variation av bostäder, från två till fyra rum och kök, från 52 till 128 kvadratmeter. Önskas öppen planlösning eller separata rum för kök och vardagsrum? Med eller utan köksö? Brf Skeppsklockan erbjuder variation och valmöjligheter.

Egen balkong eller uteplats
Även om du har härliga miljöer runt hörnet är det skönt att kunna gå ut och stanna hemma på samma gång. I Brf Skeppsklockan får alla lägenheter egen inglasad balkong eller uteplats, som du kan njuta av året om. Flera får dessutom en balkong på norrsidan, och ett par lägenheter har stora takterrasser. De minsta lägenheterna har alla fönster mot söder, medan övriga lägenheter har fönster i minst två väderstreck. På innergården, söder om huset, finns sittplatser, gröna ytor och närhet till vattnet.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Vi tycker att det är viktigt att du får vara med och påverka hur ditt nya hem ska bli. Det är så du får ett hem som du verkligen trivs i. Och det är så du lyfter ditt boende till nya höjder. Du har flera spännande valmöjligheter när det gäller inredningsdetaljer. Läs mer i inredningsbroschyren under Försäljningsmaterial. 

Parkering, laddplatser och elbilspool
Garaget kommer att ligga i markplan, och du kör enkelt in i via Brogatan. Av de 29 parkeringsplatserna blir 10 laddplatser för elbilar. För en smidigare, mer ekonomisk och mer miljövänlig vardag kommer föreningen att ha en elbilspool. Du bokar bilen enkelt med din mobil, och ställer tillbaka den på sin plats när du är klar med dina ärenden. På så sätt har du tillgång till en hel, ren och servad bil, utan de kostnader och praktiska sysslor som det innebär att ha en egen bil.

Ingen budgivning
Bostäderna kommer att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Boka personligt informationsmöte med våra mäklare Lotta och Svante på Svensk Fastighetsförmedling och få hjälp att hitta din drömbostad.

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses
som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

 

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Elbilspool
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte