Bo intill vattnet och mitt i  Vänersborgs stadskärna. Visauliseringsbild kan...

Sanden, Vänersborg2-1304 - Brogatan 3A

Till salu
Tillträde:Juni-augusti 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:76 kvmHiss:JaPris:2 925 000 krAvgift:5 747 kr

Nästa visning:

Välkommen att boka dig för att se vår fina visningslägenhet!

Läs mer

Modern trerummare

KAMPANJ - Bo avgiftsfritt i 12 månader! Köp bostad innan sista maj och bo utan avgift i 12 månader! Erbjudandet gäller till sista maj 2024 och för fem bostäder* Njut av bekvämt boende precis intill mataffär, nöjen och kultur, precis intill vattnet. Här hittar du hem i bostad med en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge. Härifrån kommer du ut på den generösa balkongen, med både en inglasad och öppen del. Här kan du välja var du vill vara, beroende på väder och vind. Här i det moderna och välplanerade köket med luckor från Vedum, kommer det vara en fröjd att laga mat. Den praktiska köksön skapar avdelning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har både ett helkaklat badrum med skön golvvärme, och en gästwc. Entréhallen har klinker och på golvet ligger en trestavig ekparkett.

 

Räntegaranti
Det händer mycket i vår omvärld och för att du ska känna trygghet i ditt köp lämnar Peab en räntegaranti till föreningen under lånens första bindningstider. Du slipper på så sätt oroa dig för snabba och kraftiga ränteförändringar. Räntegarantin är i form av en likviditetsreserv som lämnas till föreningen i samband med tillträdet. Peab kompenserar föreningen för räntan som överstiger 3,3%  med ett tak på 4,5%.

Under Försäljningsmaterial hittar du all information om bostäderna; säljbroschyr, planbilaga, prislista och inredningsbroschyr.

Välkommen hem till din strandtomt mitt i stan
Brf Skeppsklockan är de 45 första av sammanlagt över hundra bostadsrätter som vi planerar på strandtomten vid Gamla Hamnkanalen, fem minuters promenad från centralstationen. Brf Skeppsklockan innehåller en välavvägd mix av lägenheter i olika storlekar, från två till fyra rum och kök, från 52 till 128 kvadratmeter. 

Hela Vänersborg för dina fötter
Brf Skeppsklockan är första steget i en spännande förvandling av hela ön Sanden, till en modern och levande del av stadskärnan. Runt hörnet finns mataffär, apotek och småbåtshamn. Ja, det mesta ligger faktiskt inom bekvämt promenadavstånd. Några exempel:

Centralstationen och shoppingkvarteren 5 min
Biograf och vårdcentral 7 min
Badplats 12 min

Det bästa av två världar
Du vill bo omgiven av vatten och småstadens lugna rytm. Men du vill samtidigt ha storstadens nöjen, kultur och karriärmöjligheter inom räckhåll. Då kan du knappast hitta en bättre bostad än Brf Skeppsklockan. Tänk dig att komma hem från jobbet i Göteborg, byta om och njuta av kvällssolen från en uteservering vid Vänern.

Egen balkong eller uteplats
Även om du har härliga miljöer runt hörnet är det skönt att kunna gå ut och stanna hemma på samma gång. I Brf Skeppsklockan får alla lägenheter egen inglasad balkong eller uteplats, som du kan njuta av året om. Flera får dessutom en balkong på norrsidan, och ett par lägenheter har stora takterrasser. De minsta lägenheterna har alla fönster mot söder, medan övriga lägenheter har fönster i minst två väderstreck. På innergården, söder om huset, finns sittplatser, gröna ytor och närhet till vattnet.

Parkering, laddplatser och elbilspool
Garaget kommer att ligga i markplan, och du kör enkelt in i via Brogatan. Av de 29 parkeringsplatserna blir 10 laddplatser för elbilar. För en smidigare, mer ekonomisk och mer miljövänlig vardag kommer föreningen att ha en elbilspool. Du bokar bilen enkelt med din mobil, och ställer tillbaka den på sin plats när du är klar med dina ärenden. På så sätt har du tillgång till en hel, ren och servad bil, utan de kostnader och praktiska sysslor som det innebär att ha en egen bil.

Ingen budgivning
Bostäderna kommer att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Boka personligt informationsmöte med våra mäklare Lotta och Svante på Svensk Fastighetsförmedling och få hjälp att hitta din drömbostad.

Se Brf Skeppsklockans säljpremiärsfilm och hur det går det när du köper en bostad av Peab Bostad.Vägen till ditt nya hem!
Så här går det till när du köper ny bostad av Peab Bostad*Köp din bostad i Brf Skeppsklockan, Vänersborg, innan 31 maj 2024 och bo avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller nya kunder vid tecknande av bindande avtal fram till 31 maj 2024. Erbjudandet är personligt och följer inte med vid en eventuell överlåtelse. Du som köpare ansvarar själv för alla skattemässiga konsekvenser av erbjudandet. Värde uppgår till månadsavgift enligt ekonomisk plan. Erbjudandet gäller endast fem bostäder. 


Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses
som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

 

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Elbilspool
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte