Bo intill vattnet och mitt i  Vänersborgs stadskärna. Visauliseringsbild kan...

Sanden, Vänersborg2-1403 - Brogatan 3A

Till salu
Tillträde:Juni-augusti 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:78 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 925 000 krAvgift:5 850 kr

Nästa visning:

Välkommen till vår nya visningslägenhet!

Läs mer

Bo på bästa läget i Vänersborg!

Njut av bekvämt boende precis intill mataffär, nöjen och kultur, precis intill vattnet. Här hittar du hem i bostad med en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge. Härifrån kommer du ut på den generösa balkongen, med både en inglasad och öppen del åt två olika väderstreck! Här kan du välja var du vill vara, beroende på väder och vind. Här i det moderna och välplanerade köket med luckor från Vedum, kommer det vara en fröjd att laga mat. Köksön skapar en lite avdelning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har både ett helkaklat badrum med skön golvvärme, och en gästwc. Entréhallen har klinker och på golvet ligger en trestavig ekparkett.

Välkommen hem till din strandtomt mitt i stan
Brf Skeppsklockan är de 45 första av sammanlagt över hundra bostadsrätter som vi byggerr på strandtomten vid Gamla Hamnkanalen, fem minuters promenad från centralstationen. Brf Skeppsklockan kommer att innehålla en välavvägd mix av lägenheter i olika storlek, från två till fyra rum och kök, från 52 till 128 kvadratmeter. 

Under Försäljningsmaterial hittar du all information om bostäderna; säljbroschyr, planbilaga, prislista och inredningsbroschyr.

Hela Vänersborg för dina fötter
Brf Skeppsklockan är första steget i en spännande förvandling av hela ön Sanden, till en modern och levande del av stadskärnan. Runt hörnet finns mataffär, apotek och småbåtshamn. Ja, det mesta ligger faktiskt inom bekvämt promenadavstånd. Några exempel:

Centralstationen och shoppingkvarteren 5 min
Biograf och vårdcentral 7 min
Badplats 12 min

Det bästa av två världar
Du vill bo omgiven av vatten och småstadens lugna rytm. Men du vill samtidigt ha storstadens nöjen, kultur och karriärmöjligheter inom räckhåll. Då kan du knappast hitta en bättre bostad än brf Skeppsklockan. Tänk dig att komma hem från jobbet i Göteborg, byta om och njuta av kvällssolen från en uteservering vid Vänern.

Skönt uteliv
Även om du har härliga miljöer runt hörnet är det skönt att kunna gå ut och stanna hemma på samma gång. Här får du en balkong som du kan njuta av året om. Och på innergården, söder om huset, kommer det finns sittplatser, gröna ytor och närhet till vattnet.

Parkering, laddplatser och elbilspool
Garaget kommer att ligga i markplan, och du kör enkelt in i via Brogatan. Av de 29 parkeringsplatserna blir 10 laddplatser för elbilar. För en smidigare, mer ekonomisk och mer miljövänlig vardag kommer föreningen att ha en elbilspool. Du bokar bilen enkelt med din mobil, och ställer tillbaka den på sin plats när du är klar med dina ärenden. På så sätt har du tillgång till en hel, ren och servad bil, utan de kostnader och praktiska sysslor som det innebär att ha en egen bil.

Ingen budgivning
Bostäderna kommer att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Boka personligt informationsmöte med våra mäklare Lotta och Svante på Svensk Fastighetsförmedling och få hjälp att hitta din drömbostad.

Se Brf Skeppsklockans säljpremiärsfilm och hur det går det när du köper en bostad av Peab Bostad.Vägen till ditt nya hem!
Så här går det till när du köper ny bostad av Peab BostadMed reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses
som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

 

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Elbilspool
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte