Solgårdsterrassen, Stenungsund10-1205 -

Till salu
Tillträde:Preliminärt kvartal 1-2 2026Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 7Rum:2Boarea:55 kvmHiss:JaPris:2 450 000 krAvgift:3 855 kr

Säljpremiär 16 januari - gör en intresseanmälan för att säkra din köplats!

Beläget vid Solgårdsterrassens fot, drar Solgårdsbacken nytta av sitt centrala läge. Kvarteret består av fyra punkthus som sammanlänkas av en trivsam innergård med torgkänsla. Samtidigt bjuder Solgårdsbacken på smarta lösningar som förenklar din vardag och skapar ett bekymmersfritt boende, med Stenungstorg och havet bara en kort promenad bort.

Ett växande bostadsområde – 5 minuter från centrum
Stenungsund är en vackert belägen ort med en koncentrerad centrumkärna och ett stort utbud av aktiviteter, service och vardagliga nöjen. För dig som vill ha nära till allt men samtidigt känna naturens lugn är Solgårdsbacken bostadsområdet med stans tveklöst bästa läge. Här kan du slå dig till ro i ett lugnt och stillsamt kvarter men fortfarande ha tillgång till Stenungsunds shopping- och restauranggator, bara fem minuter bort.

Vi har säljstartat projektet!
Den 16 januari säljstartade Brf Solgårdsbacken officiellt. Är du också intresserad av en lägenhet på bästa läge i Stenungsund? Gör en intresseanmälan så kontaktar våra ansvariga mäklare dig för att diskutera dina möjligheter.


Upptäck projektet & området - se säljpremiärsfilmen för Brf Solgårdsbacken!

Flytta in tillsammans med naturen
Här kommer boende i området kunna njuta av närheten till naturen och den härliga innergården som växer fram. I området finns även närhet till lekplatser, förskola och ett stenkast bort hittar du dessutom fina utsiktsplatser med magnifika utblickar över centrum, Hakefjorden och Stenungsön. 

Promenadavstånd till Stenungstorg
På Solgårdsbacken bor du med promenadavstånd till Stenungstorg, där du kan stilla allt från shoppingbegär till fikasug. Här finns ett stort köpcentrum med ca 65 butiker, restauranger och caféer. Dessutom all tänkbar service som kulturhus, vårdcentral och Stenungsunds station. Här går flera busslinjer som tar dig ut till öarna, mot Göteborg eller inåt landet. Ta en promenad eller cykeltur över gångbron och du är på torget inom
några minuter. 

Smarta planlösningar
Solgårdsbacken utgörs av fyra punkthus. Tillsammans inrymmer husen
89 Svanenmärkta lägenheter i olika storlekar, från yteffektiva ettor och tvåor till större fyror som även kan omvandlas till en femrummare via tillval. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ett bekvämt, ljust och klimatsmart boende som nyttjar varje kvadratmeter till max. Alla balkonger och uteplatser är inglasade som standard, terrassbalkongerna är inte möjliga att glasa in. 

Torgstråk mellan husen
Området kring husen blir nästan helt bilfritt och utformas för att människor enkelt ska kunna ta sig runt till fots eller med cykel. Mellan huskropparna bidrar innergården med en härlig torgkänsla med planteringar och ytor där man ska kunna mötas och umgås. Dessutom är det en enkel promenad till den stora kommunala lekplatsen vid kulturhusparken för barn och barnbarn.

Trygg förening med räntegaranti
Det händer mycket i vår omvärld och för att du ska känna trygghet i ditt köp lämnar Peab en räntegaranti till föreningen. Du slipper på så sätt oroa dig för snabba och kraftiga ränteförändringar.

Läs mer om din trygghet i Brf Solgårdsbacken här >> Trygghetspaket.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Brf Solgårdsbacken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Är du nyfiken och vill veta mer?
Kontakta ansvarig mäklare emelie.tolinsson@svensknyproduktion.se

Ingen budgivning!
Bostäderna kommer att säljas till fast pris, utan budgivning. Vid förhandsavtal betalas ett förskott på 100 000kr och resten av betalningen sker först när du flyttar in. Glöm inte att kontakta din bank om lånelöfte i god tid.Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses
som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte