Solgårdsterrassen, Stenungsund4-1204 -

Såld
Tillträde:Preliminärt kvartal 1-2 2026Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 6Rum:3Boarea:80 kvmHiss:JaAvgift:5 117 kr

Solgårdsbacken - när lugnet är centralt!

När det kommer till Solgårdsbacken är ingenting lämnat åt slumpen. Här finns planlösningar för de flesta behov, där alla vinklar och detaljer är noga planerade för att du ska kunna njuta till fullo av läget, ljuset och närheten till centrum. Kvarteret sammanlänkas av en trivsam innergård med torgkänsla och med Stenungstorg och havet bara en kort promenad bort.

Just nu erbjuder vi 24 månaders avgiftsfritt boende för dig som är under 35 år. Det gäller för 5 bostäder upp till 55 kvm. Erbjudandet gäller fram till sista maj 2024. Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare emelie.tolinsson@svensknyproduktion.se

Smarta planlösningar 
Brf Solgårdsbacken bjuder på stor variation av lägenheter i olika storlekar, från yteffektiva ettor och tvåor till större fyror som även kan omvandlas till en femrummare via tillval. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ett bekvämt, ljust och klimatsmart boende som nyttjar varje kvadratmeter till max. Alla balkonger och uteplatser är inglasade som standard, terrassbalkongerna är inte möjliga att glasa in. 

Hitta din nästa drömbostad - här hittar du alla bostäder, och kan lätt se information om varje bostad.Parkering och elbilsladdning 
Det kommer finnas en utomhusparkering med plats för 72 bilar i anslutning till husen. För dig med elbil finns här även möjlighet att få parkeringsplats utrustad med elbilsladdning. På gatuplan finns ytterligare gästparkeringar som kan nyttjas av besökare av Solgårdsbacken. Du som köper nu är garanterad parkeringsplats, först till kvarn gäller. 

Trygg förening med räntegaranti
Det händer mycket i vår omvärld och för att du ska känna trygghet i ditt köp lämnar Peab en räntegaranti till föreningen. Du slipper på så sätt oroa dig för snabba och kraftiga ränteförändringar.

Läs mer om din trygghet i Brf Solgårdsbacken här >> Trygghetspaket.

Känslan av nybyggt 
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Just nu erbjuder vi dig som tecknar dig för en bostad, senare betalning av tillvalen. Du betalar hela summan av tillval först vid tillträde (vanligtvis faktureras 50% vid beställning och 50% vid
tillträde).

Ingen budgivning!
Bostäderna kommer att säljas till fast pris, utan budgivning. Just nu betalar du endast 25.000 kr i förskott (Ord. förskott är 100.000 kr) vid signering av bokningsavtal/förhandsavtal, nästkommande betalning sker först vid upplåtelse när vi närmar oss inflyttning. Glöm inte att kontakta din bank om lånelöfte i god tid. 

Upptäck projektet & området - se säljpremiärsfilmen för Brf Solgårdsbacken!

Ett växande bostadsområde – 5 minuter från centrum
Stenungsund är en vackert belägen ort med en koncentrerad centrumkärna och ett stort utbud av aktiviteter, service och vardagliga nöjen. För dig som vill ha nära till allt men samtidigt känna naturens lugn är Solgårdsbacken bostadsområdet med stans tveklöst bästa läge. Här kan du slå dig till ro i ett lugnt och stillsamt kvarter men fortfarande ha tillgång till Stenungsunds shopping- och restauranggator, bara fem minuter bort.

Flytta in tillsammans med naturen
Här kommer boende i området kunna njuta av närheten till naturen och den härliga innergården som växer fram. I området finns även närhet till lekplatser, förskola och ett stenkast bort hittar du dessutom fina utsiktsplatser med magnifika utblickar över centrum, Hakefjorden och Stenungsön. 

Promenadavstånd till Stenungstorg
På Solgårdsbacken bor du med promenadavstånd till Stenungstorg, där du kan stilla allt från shoppingbegär till fikasug. Här finns ett stort köpcentrum med ca 65 butiker, restauranger och caféer. Dessutom all tänkbar service som kulturhus, vårdcentral och Stenungsunds station. Här går flera busslinjer som tar dig ut till öarna, mot Göteborg eller inåt landet. Ta en promenad eller cykeltur över gångbron och du är på torget inom några minuter. 

Torgstråk mellan husen
Området kring husen blir nästan helt bilfritt och utformas för att människor enkelt ska kunna ta sig runt till fots eller med cykel. Mellan huskropparna bidrar innergården med en härlig torgkänsla med planteringar och ytor där man ska kunna mötas och umgås. Dessutom är det en enkel promenad till den stora kommunala lekplatsen vid kulturhusparken för barn och barnbarn.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Brf Solgårdsbacken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare emelie.tolinsson@svensknyproduktion.se

*Avgiftsfritt i 24 månader. Gäller för dig under 35 år, för bostäder om 55 kvm och mindre, och för 5 stycken, först till kvarn. Erbjudandet gäller tom 31 maj 2024 och vid köp av bostad i Brf Solgårdsbacken, Stenungsund. Värdet uppgår till årsavgift enligt ekonomisk plan beroende på val av lägenhet.  Köparen ansvarar för eventuella skattemässiga effekter av erbjudandet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. 


Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte

Kontaktpersoner
Emelie Tolinsson

Emelie TolinssonSvensk Nyproduktion+46735816205Kontakta mig via e-post

Simon Svedlund

Simon SvedlundSvensk Nyproduktion0700-77 04 77Kontakta mig via e-post

Elin Almsenius

Elin AlmseniusPeab Bostad0733-371386Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?