Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visualiseringsbild vardagsrum. Med reservation för ändringar.

Stenungsund, SolgårdsterrassenBrf Solgårdsterrassen 1

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. kvartal 1 2021Bostäder:52Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3-4Boarea:76-88 kvmPris:2 778 000-3 828 000 krAvgift:4 653-5 213 kr

Nästa visning:

Välkommen till Solgårdsterrassen!

Läs mer

Vidga dina vyer. Vi bygger livskvalitet ovan hav och land.

På en av Stenungsunds högsta punkter bygger vi nu första etappen av Solgårdsterrassen. 52 moderna lägenheter som låter dig njuta lite extra av livet.

På en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund utvecklar Peab och Stenungsundshem Solgårdsterrassen - ett helt nytt bostadsområde som saknar motstycke i staden. Husen, som rymmer såväl hyres- som bostadsrätter, är genomtänkta och anpassar sig följsamt efter bergets vackra natur. Den milsvida utsikten över både Hakefjorden och Stenungsön gör den här platsen till en bekväm oas där du njuter lite extra av livet varje dag. Helt enkelt livskvalitet ovan hav och land.

Nya bostäder med havsutsikt
På Solgårdsterrassen planerar vi att bygga ca 120 bostadsrätter i olika etapper. Brf Solgårdsterrassen 1, omfattar tre hus med 52 lägenheter och kommer att finnas i storlekarna 2-4 rum och kök. Samtliga lägenheter har inglasad balkong.

De nya bostäderna kopplas ihop med befintliga bostadsområden och den mest värdefulla naturen kommer att sparas och rama in de nya bostäderna. Peab vill i Solgårdsterrassens skapa attraktiva bostäder med skyddade uteplatser och rumsbildningar som ger trygghet, luft och ljus.

NYHET! Kombinerad gästlägenhet och aktivitetslokal
Har du långväga familj eller vänner på besök, finns nu möjlighet till att låna gästlägenheten, som kommer finnas tillgänglig för samtliga etapper. Det blir också en naturlig mötesplats för föreningens aktiviteter. Här kan du anordna kalas eller varför inte nyttja lokalen för massage och fotvård.

Promenadstigar, utsiktsplatser och naturområden
Vår ambition är att bevara så mycket som möjligt av den värdefulla och vackra naturmarken i området. Terrängen är starkt kuperad där husen är placerade vilket innebär att husen får en fantastisk anpassning efter naturens vackra förutsättningar.

Stenungstorg - ett levande torg
Utöver Solgårdsterrassens vackra omgivningar så finns dessutom det mesta i shoppingväg alldeles i närheten. På Stenungstorg finns allt från stora butikskedjorna med brett utbud till trevliga mindre affärer. Här finns cirka 65 butiker men även vård, apotek, systembolag, bibliotek och polis. Utöver det breda utbudet är det få som slår det faktiska läget - ett affärsområde placerat i direkt havsmiljö med möjlighet till att fika eller äta en bit mat med bästa läget i hamnen är fantastiskt.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostad i Brf Solgårdsterrassen 1 kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Förutom fiskmåsar finns här en svan
Ambitionen med Solgårdsterrassen är att skapa ett hållbart bostadsområde som värnar om miljön, invånarna och kommande generationer. Därför kommer samtliga bostäder att Svanenmärkas och uppfylla högt ställda krav på bland annat material, energiförbrukning och isolering.

Just nu pågår även försäljning för Brf Solgårdsterrassen 2. 30 lägenheter med inflyttning hösten 2021. Läs mer om bostäderna i Brf Solgårdsterrassen 2

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.