Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Havsutsikt från balkongen. Med reservation för ändringar.

StenungsundBrf Solgårdsterrassen 2

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. hösten 2021Bostäder:30Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boarea:59-125 kvm

Bo med oslagbar havsutsikt

Nu bygger vi andra etappen på Solgårdsterrassen. Här har du förutom en fantastisk utsikt nära till centrum, havet och naturen.

På en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund bygger vi nu etapp två av Solgårdsterrassen - ett nytt bostadskvarter ovan hav och land med stans kanske bästa läge. Den andra etappen innefattar två punkthus med 30 nya bostadsrätter om 2-5 rum och kök; alla med genomtänkt planlösning, hög standard i materialval och kanske det bästa av allt - oslagbar havsutsikt!

Lägenheterna i den andra etappen har antingen en inglasad balkong eller en uteplats med milsvid utsikt över bland annat Hakefjorden, Stenungsön och såklart - det glimrande blå havet. Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du bo med naturens rogivande lugn inpå knutarna och centrumskärnans stora utbud av aktiviteter, service och nöjen en kort promenad bort. Med andra ord blir Solgårdsterrassen en oas uppe på berget - och en plats där du kan njuta lite extra av livet varje dag.

På Solgårdsterrassen kommer vi bygga ca 120 bostadsrätter. Just nu pågår även byggnationen av den första etappen, tre bostadshus som utgör Brf Solgårdsterrassen 1 med en planerad inflytt våren 2021. Det finns fortfarande bostäder kvar i denna etapp.

NYHET! Kombinerad gästlägenhet och aktivitetslokal
Har du långväga familj eller vänner på besök, finns nu möjlighet till att låna gästlägenheten, som kommer finnas tillgänglig för samtliga etapper. Det blir också en naturlig mötesplats för föreningens aktiviteter. Här kan du anordna kalas eller varför inte nyttja lokalen för massage och fotvård.

Läs mer om bostäderna i Brf Solgårdsterrassen 1

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välj pris - Ingen budgivning
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Nyheter

Nya bostäder i Stenungsund

Det pågår ett stort och spännande bostadsprojekt högt uppe på berget ovanför centrala Stenungsund. Den 19 oktober startar försäljningen av etapp 2 av Solgårdsterrassen. Nu ges möjlighet att köpa en nybyggd bostadsrätt med oslagbar utsikt över Hakefjo...

Kontaktpersoner
Mikael Johansson

Mikael JohanssonFastighetsbyrån0706-651542Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?