Om projektet

Livskvalitet ovan hav och land

På en av Stenungssunds högsta punkter ligger Solgårdsterrassen. Ett bostadsområde som saknar motstycke i staden. Den milsvida utsikten över både Hakefjorden och Stenungsön gör den här platsen till en bekväm oas där du njuter lite extra av livet varje dag. Helt enkelt livskvalitet ovan hav och land.

På Solgårdsterrassen planerar vi att bygga ca 120 bostadsrätter fördelade på 7 hus. Just nu pågår byggnationen av den första etappen, tre bostadshus som utgör Brf Solgårdsterrassen 1 med en planerad inflytt våren 2021. Det finns fortfarande bostäder kvar i denna etapp.

Nu planerar vi för Brf Solgårdsterrassen 2
Just nu pågår arbetet med etapp 2 på Solgårdsterrassen. Brf Solgårdsterrassen 2 kommer omfatta två bostadshus med cirka 25-30 lägenheter. Bostäderna kommer finnas i varierande storlekar mellan 2-4 rum och kök. Samtliga lägenheter har inglasad balkong. Högst upp i varje hus finns två större lägenheter som genom tillval kan göras om till 5:or. Dessa har utöver den inglasade balkongen också en egen härlig takterrass.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välj pris - Ingen budgivning
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Priser och planlösningar kommer att presenteras närmare försäljningsstart som är planerad till oktober 2019.

Ta chansen att vara med från början
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Viktigt att veta är varje bostadsprojekt har sin egen kölista. Om du anmält ditt intresse för första etappen bostäder på Solgårdsterrassen kan du inte använda denna köplats för lägenheterna i Brf Solgårdsterrassen 2. Du måste alltså göra en ny intresseanmälan.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.