Bo med en magisk utsikt över både Hakefjorden och Stenungsön. 3D-bild med res...

Solgårdsterrassen, Stenungsund3-1301 - Solgårdsterrassen 18

Såld
Tillträde:2021-11-25Byggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:4Boarea:126 kvmUteplats:JaBalkong:JaBredband:Fast lina.Hiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:7 549 krIngår i avgiften:Bredband

Ståtlig takvåning på 126 kvadratmeter med inglasad balkong och egen terrass.

På en av Stenungsunds högsta punkter bygger vi nu andra etappen av Solgårdsterrassen. 30 genomtänkta lägenheter som låter dig njuta lite extra av live

Välkommen till denna ståtliga takvåning med egen takterrsass på 26 kvm och även en inglasad balkong med oslagbar utsikt! Vilket skapar ett vardagsrum med fantastiskt ljus och magnifik utsikt i tre olika riktningar. Lägenheten har flexibla planlösningar, där du kan göra om de stora fyrorna till femmor. Den genomgående höga standarden, som är noga utvalt för att passa ihop, skapar en trivsam enkelhet. Här finns också chans att sätta din personliga prägel på lägenheten, genom de olika tillvalsmöjligheter som finns. Upplev den lyxiga känslan en nybyggd lägenhet ger, allt är orört, du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel - bara att flytta in och börja njuta av sitt hem!

Genomtänkta bostäder som utnyttjar sitt läge
Här är inget lämnat åt slumpen, det finns planlösningar för de flesta behov, där alla vinklar och detaljer är noga planerade för att du ska kunna njuta till fullo av läget, utsikten och ljuset - och framför allt den oslagbara utsikten.

Inglasade balkonger
Bor man på en av Stenungsunds högst belägna platser vill man ju också kunna njuta av utsikten, oavsett våningsplan. Samtliga lägenheter är därför utrustade med inglasade balkonger på cirka 10 kvm.

God standard och gott om tillval
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Köket är välutrustat med dämpade fullutdragslådor, induktionshäll och varmluftsugn. Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Förutom fiskmåsar finns här en svan
Ambitionen med Solgårdsterrassen är att skapa ett hållbart bostadsområde som värnar om miljön, invånarna och kommande generationer. Därför kommer samtliga bostäder att Svanenmärkas och uppfylla högt ställda krav på bland annat material, energiförbrukning och isolering.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Solgårdsterrassen kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris,

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet