Arkitektur som smälter in i den omkringliggande naturen. Fasader i dova kulörer.

Solgårdsterrassen, Stenungsund4-1004 - Solgårdsterrassen 16

Såld
Tillträde:2021-11-18Byggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:2Boarea:73 kvmUteplats:JaBredband:Fast lina.Hiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 114 krIngår i avgiften:Bredband

Välplanerad 2 rum och kök på 73 kvadrat med uteplats

På en av Stenungsunds högsta punkter bygger vi andra etappen av Solgårdsterrassen. 30 genomtänkta lägenheter som låter dig njuta lite extra av livet.

Välkommen till denna ljusa, trevliga lägenhet med stor öppen yta, hög standard och olsagbar utsikt! Här möts du av ett härligt naturligt ljus och en närhet till den fantastiska omgivningen. Avnjut morgonkaffet, eller middagen på den härliga uteplatsen. Den genomgående höga standarden, som är noga utvalt för att passa ihop, skapar en trivsam enkelhet. Upplev den lyxiga känslan en nybyggd lägenhet ger, allt är orört, du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel - bara att flytta in och börja njuta av sitt hem!

Genomtänkta bostäder som utnyttjar sitt läge
Här är inget lämnat åt slumpen, det finns planlösningar för de flesta behov, där alla vinklar och detaljer är noga planerade för att du ska kunna njuta till fullo av läget, utsikten och ljuset - och framför allt den oslagbara utsikten.

Inglasade balkonger
Bor man på en av Stenungsunds högst belägna platser vill man ju också kunna njuta av utsikten, oavsett våningsplan. Samtliga lägenheter är därför utrustade med inglasade balkonger på cirka 10 kvm.

God standard
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Köket är välutrustat med dämpade fullutdragslådor, induktionshäll och varmluftsugn.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Förutom fiskmåsar finns här en svan
Ambitionen med Solgårdsterrassen är att skapa ett hållbart bostadsområde som värnar om miljön, invånarna och kommande generationer. Därför kommer samtliga bostäder att Svanenmärkas och uppfylla högt ställda krav på bland annat material, energiförbrukning och isolering.

Ingen budgivning
Lägenheterna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet