Balkongvy med Hakefjorden i bakgrunden

Solgårdsterrassen, Stenungsund5-1402 - Solgårdsterrassen 14

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:126 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:6 640 kr

Det ÄR grönare på andra sidan!

Välkommen till Solgårdsterrassen! Här får du uppleva ett miljövänligare bostadskvarter med skogen och havet som närmaste granne.

Nu startar äntligen försäljningen av Solgårdsterrassens tredje etapp! Här på en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund erbjuds 46 nya bostäder om 1-4,5 Rok . Den milsvida utsikten över Hakefjorden och Stenungsön gör platsen till en bekväm oas där du kan njuta lite extra av livet. Inte minst då samtliga lägenheter får stora inglasade balkonger eller härliga uteplatser.

Flexibla planlösningar som skapar utrymme
I Solgårdsterrassen 3 är ingenting lämnat åt slumpen. Här finns planlösningar för de flesta behov, där alla vinklar är noga planerade för att du ska kunna njuta av läget, ljuset och framför allt - den oslagbara havsutsikten. Lägenheterna kommer att finnas i varierande storlekar från 34-126 kvm med flexibla planlösningar, där du genom tillval kan göra om de stora fyrorna till femmor. Gemensamt för alla bostäder är de stora öppna ytorna. I Solgårdsterrassen blir det trivsamma bostäder för både hemester och hemmajobb.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.


Välkommen på digital säljpremiär!
Den 29/1 kl. 12 lanseras bostädernas säljpremiärsfilm och vi öppnar köpanmälan på projektets hemsida. Köpanmälan är sedan öppen fram till den 8/2 kl. 12. På hemsidan hittar du redan nu alla bostäder och priser samt bostadsväljare där du kan klicka runt för att se alla planlösningar och placeringar. Köpanmälan är inte bindande, men ger dig en unik möjlighet att nyttja din köplats. Är det flera personer som önskar samma bostad kommer den att erbjudas till den som varit intresseanmäld för projektet längst.

Besök vår visningslägenhet - Boka din tid
Är du nyfiken på utförande och materialval? Vi visar gärna upp vår visningslägenhet på Solgårdsterrassen. Anmäl dig till mikael.johansson@fastighetsbyran.se för att få en bokad tid. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar endast emot ett sällskap åt gången.

Välj pris - ingen budgivning!
I Brf Solgårdsterrassen 3 har du möjlighet att välja mellan två prisnivåer. Antingen betalar du mer i insats och får en lägre månadsavgift. Alternativt kan du betala en lägre insats som istället resulterar i en högre månadsavgift. Bostäderna kommer att säljas till fast pris, utan budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning. Resten av betalningen sker först 2022 när du hämtar ut dina nycklar och ska flytta in.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet