Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Trollhättan, Södra InnovatumområdetBrf Traversen

Kommande
Säljstart:Hösten 2020Tillträde:Prel hösten 2022Bostäder:39Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boarea:40-106 kvmPris:1 400 000-4 500 000 kr

Ett grönt kvarter, mitt i Trollhättans hjärta!

Inte långt kvar till säljstart! Vad sägs om att bo i grön oas med en 500 kvm stor inglasad trädgård, som kan nyttjas året om? Anmäl ditt intresse nu!

Den gröna etappen
Näst på tur på området Innovatum står Brf Traversen, en ny grön oas där du och dina grannar kommer kunna njuta av allt det goda livet har att erbjuda. Här bor du med 500 kvm stor inglasad trädgård, som kan nyttjas året om.

Här finns livets alla bekvämligheter
innanför glaset och utanför dörren

Trädgården kommer vara en behaglig plats att vistas i året om - oavsett årstid. Temperaturen understiger aldrig 13 grader och det förlängda dagsljuset skapar goda förutsättningar för trevliga kvällar även under senare delen av året. Med sociala ytor och bekväma funktioner skapas naturliga mötesplatser att umgås på, såväl grannar emellan som med familj och vänner som är på besök. Och som boende i Brf Traversen får du dessutom direkt tillgång till utegården i grannkvarteret Brf Turbinen. Utegården är en grön plats med umgängesytor, planteringar och ett stort växthus på 70 kvadratmeter. Här kan du i sällskap av andra trädgårdsintresserade botanisera bland växterna eller sätta igång ditt alldeles egna odlingsprojekt. Här finns också en övernattningslägenhet för långväga gäster, en snickarverkstad för att laga cykeln eller låna verktyg. Du når också ditt förråd och bilen i garaget, utan att behöva gå ut utomhus.

Behagliga bostäder med sköna utemiljöer
I Brf Traversen, planerar vi för 39 stycken bostäder. Här kan du välja med 6 olika typer av lägenheter, från den lilla tvåan på 40 kvm till den stora femrummaren på 106kvm. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du minst en generös balkong eller uteplats, de mindre tvåorna har en, medan de större tvåorna, treorna och fyrorna, har två, en inåt trädgården och den andra ute i det fria. Och vår största lägenhet på 106 kvm har tre balkonger med utsikt i tre väderstreck. Här bor du i en ljus och stilren bostad med gott om förvaring med både klädkammare och garderober.

För en hållbar morgondag
I Brf Traversen har vi på Peab arbetat för att skapa en helhet där alla dimensioner av hållbarhet beaktas: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Genom nyttjandet av mer klimatsmarta byggmaterial, förnybara energikällor och andra innovativa lösningar har målbilden varit att skapa en levande, grön livsmiljö som värnar om såväl miljön som de boende i kvarteret.

Ta chansen att vara med från början
Lämna en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?