Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkongvy i innergården, 3 RoK  Visaliseringsbild kan skilja mot verkligheten

TrollhättanA1001 - Nohabgatan 39A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:4Boarea:85 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 671 kr

Nästa visning:

Välkommen att boka personlgt eller digitalt möte!

Läs mer

Bo med 500kvm stor inglasad trädgård

Hitta hem i en härlig 4 RoK om 85 kvm med två uteplatser, en av dem på 43 kvm. Du får öppen planlösning samt badrum och mindre WC.

För en hållbar morgondag
I Brf Traversen har vi på Peab arbetat för att skapa en helhet där alla dimensioner av hållbarhet beaktas: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Genom nyttjandet av mer klimatsmarta byggmaterial, förnybara energikällor och andra innovativa lösningar har målbilden varit att skapa en levande, grön livsmiljö som värnar om såväl miljön som de boende i kvarteret.

Kostnadsfria inredningsval
I Brf Traversen har vi lagt stor omsorg bakom våra inredningsval. En klassisk stil ligger till grund och ger bostäderna en sober färgpalett med smakfulla detaljer. Här har du chans att göra några få kostnadsfria val som gör stor skillnad, så som bänkskiva i kök, beslag på köksinredning och färg på klinker i hall och badrum. Dina val gör du tillsammans med din Sälj-och kundansvarig, under ett personligt möte där du också kan få tips och hjälp att göra dina val.

Välj pris - Ingen budgivning
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Traversen kommer att kunna välja pris. Du kan välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet