En grön oas med 500 kvm stor inglasad trädgård. Visaliseringsbild kan skilja...

TrollhättanB1303 - Nohabgatan 39B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:2Boarea:66 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 390 kr

Nästa visning:

Välkommen till Brf Traversen!

Läs mer

Bo med 500kvm stor inglasad trädgård

Hitta hem i en rymlig 2 RoK om 67 kvm med två balkonger på fjärde våningen. Du får generöst sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt separat kök.

För en hållbar morgondag
I Brf Traversen har vi på Peab arbetat för att skapa en helhet där alla dimensioner av hållbarhet beaktas: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Genom nyttjandet av mer klimatsmarta byggmaterial, förnybara energikällor och andra innovativa lösningar har målbilden varit att skapa en levande, grön livsmiljö som värnar om såväl miljön som de boende i kvarteret.

Försäljning pågår
Försäljningen av bostäderna pågår. Kontakta våra mäklare så berättar de mer!

Ingen budgivning
Lägenheterna i Brf Traversen kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Det betyder att priset som står för respektive lägenhet är vad du betalar, du slipper stressiga och jobbiga budgivningar

Kostnadsfria inredningsval
I Brf Traversen har vi lagt stor omsorg bakom våra inredningsval. En klassisk stil ligger till grund och ger bostäderna en sober färgpalett med smakfulla detaljer. Här har du chans att göra några få kostnadsfria val som gör stor skillnad, så som bänkskiva i kök, beslag på köksinredning och färg på klinker i hall och badrum. Dina val gör du tillsammans med din Sälj-och kundansvarig, under ett personligt möte där du också kan få tips och hjälp att göra dina val.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte