En lummig oas med blandad växtlighet

Södra Innovatumområdet, TrollhättanC1203 - Nohabgatan 39C

Till salu
Tillträde:Enligt överenskommelseUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:3Boarea:80 kvmHiss:JaPris:3 400 000 krAvgift:5 527 kr

Välj mellan 120 000 på ICA eller 24 månaders avgiftsfritt!*

Välj mellan 120 000 på ICA eller 24 månaders avgiftsfritt!* Bo med en stor inglasad trädgård, med behaglig temperatur året om. Lägenheten har två balkonger, varav en ligger in i härliga trädgården. Den andra om 9,5kvm ligger ut mot Nohabgatan i sydost. Planlösningen bjuder på ett stort vardagsrum med trivsam öppning till köket. Köket från Vedum har vita luckor med fina detaljer. Härifrån är utgången till balkongen i trädgården. Sovrummen är stora och har gott om förvaring med skjutdörrsgarderober. Badrummet har vitt kakel på väggen och på golvet ligger grått klinker.

Modernt och bekvämt boende
Här hittar du hem i en nybyggd trerummare med livets alla bekvämligheter innanför inglasningen och utanför. Du bor på attraktiva Innovatum, med närhet till både sluss- och fallområde som vårdcentral, gym, kultur och nöjen. Den 500 kvm stora inglasade trädgården, är en fantastisk plats att vistas i året om - oavsett årstid. Temperaturen är behaglig och den trivsamma växtbeslyningen skapar goda förutsättningar för trevliga kvällar även under senare delen av året. I trädgården finns det lounge- och vistelseytor som skapar naturliga mötesplatser att umgås på, med såväl grannar som med familj och vänner som är på besök.

Som boende i Brf Traversen får du dessutom direkt tillgång till utegården i grannkvarteret Brf Turbinen. Utegården är en grön plats med umgängesytor, planteringar och ett stort växthus på 70 kvadratmeter.

Här finns också en övernattningslägenhet för långväga gäster, en snickarverkstad för att laga cykeln eller låna verktyg och ett gym att motionera. Behöver du parkeringsplats, finns det att hyra i garaget och du når både ditt förråd och garaget, utan att behöva gå ut utomhus.

För en hållbar morgondag
I Brf Traversen har vi på Peab arbetat för att skapa en helhet där alla dimensioner av hållbarhet beaktas: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Genom nyttjandet av mer klimatsmarta byggmaterial, förnybara energikällor och andra innovativa lösningar har målbilden varit att skapa en levande, grön livsmiljö som värnar om såväl miljön som de boende i kvarteret.

*120 000kr på ICA eller avgiftsfritt i 24 månader. Erbjudandet gäller tom sista februari 2024 och vid köp av bostad i Brf Traversen, Trollhättan. Värdet uppgår till årsavgift enligt ekonomisk plan beroende på val av lägenhet, vid val av avgiftsfritt, eller 120 000kr vid val av presentkort på ICA. Köparen ansvarar för eventuella skattemässiga effekter av erbjudandet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. 

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Kärl för sopsortering
 • Miljömärkt el
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning

I din förening: 

 • 500 kvm inglasad trädgård med lounge- och vistelseytor, som erbjuder naturliga och sociala mötesplatser för välbefinnande 
 • Ett välutrustad gym att motionera i
 • Övernattningslägenhet för långväga gäster 
 • Snickarverkstad för att laga cykeln eller låna ett verktyg
 • Solceller på taket

 

 • Återbruk av regnvatten. Vattnet samlas upp och återanvändas i det bevattningssystem
 • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
 • 70 kvm stort växthus för odling
 • Vi använder Eco-betong
 • Vi använder Eco-asfalt
 • Laddningsplatser för elbil
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte