En grön oas med 500 kvm stor inglasad trädgård. Visaliseringsbild kan skilja...

TrollhättanD1302 - Nohabgatan 39D

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:5Boarea:105 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:7 699 kr

Nästa visning:

Välkommen till Brf Traversen!

Läs mer

Bo med 500kvm stor inglasad trädgård

Hitta hem i en härlig 5 RoK om hela 106 kvm på fjärde våningen. Här har du tre balkonger på minst 7,5 kvm. Stort vardagsrum och god förvaring.

För en hållbar morgondag
I Brf Traversen har vi på Peab arbetat för att skapa en helhet där alla dimensioner av hållbarhet beaktas: ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Genom nyttjandet av mer klimatsmarta byggmaterial, förnybara energikällor och andra innovativa lösningar har målbilden varit att skapa en levande, grön livsmiljö som värnar om såväl miljön som de boende i kvarteret.

Försäljning pågår
Försäljningen av bostäderna pågår. Kontakta våra mäklare så berättar de mer!

Kostnadsfria inredningsval
I Brf Traversen har vi lagt stor omsorg bakom våra inredningsval. En klassisk stil ligger till grund och ger bostäderna en sober färgpalett med smakfulla detaljer. Här har du chans att göra några få kostnadsfria val som gör stor skillnad, så som bänkskiva i kök, beslag på köksinredning och färg på klinker i hall och badrum. Dina val gör du tillsammans med din Sälj-och kundansvarig, under ett personligt möte där du också kan få tips och hjälp att göra dina val.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte