Exteriörbild över Östra Citygården. Med reservation för ändringar

Partille Port, Partille5-1602 - Gamla Kronvägen 37A

Såld
Tillträde:April-Juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:7 / 8Rum:1Boarea:40 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 463 kr

Nästa visning:

Kampanj med avgiftsfritt 2 år! Etapp 1 är nästan slutsåld. Etapp 2 finns fler boendealternativ kvar. Flexibel inflytt 1-6 månader

Läs mer

Brf Östra Citygården - starten på något nytt!

I Partille Port är livet enkelt, du har allt du kan tänkas behöva precis runt hörnet. Expressbussen in till Göteborg går precis utanför dörren, du är där på bara 15 minuter. Nu har vi färdigställt två visningslägenheter en 2:a och en 3:a - varmt välkommen att boka din visning!

Moderna hem för alla behov
Alla lägenheter har en smart planlösning som gör dem enkla att möblera efter dina specifika preferenser. De har också ett generöst ljusinsläpp vilket skapar en härlig och behaglig miljö att leva i. Storleken på lägenheterna varierar från ettor på 40 kvm till fyror på 99 kvm – välj utifrån ditt behov. Inflyttning sker från kv.1 2024.

Försäljningsmaterial
Under menyn försäljningsmaterial kan du bläddra i vår säljbroschyr, ta del av planritningar, prislista eller inspireras av inredningsval. Eller varför inte titta på huset och bostädernas placeringar i vår digitala Bostadsväljare. Hittar du en lägenhet som passar dig eller vill du ha hjälp på vägen till din drömbostad i Partille? Gör en intresseanmäla så kontaktar ansvarig mäklare dig.

Området Partille Port
I livfulla Partille Port är det lika enkelt att starta dagen med en morgonjogg längs Säveån som att avrunda kvällen med en världsartist eller kanske en SM-final i handboll på Partille Arena. Här finns med andra ord alla möjligheter till ett aktivt spännande liv, men också till skön rekreation på den grönskande innergården.

På innergården kan du odla blommor, grönsaker och bär men också koppla av i magiskt vackra miljöer. Faller sedan andan på mot att närma sig lite större upplevelser är det bara att hoppa på expressbussen utanför porten mot Göteborg. Kvarteret har helt enkelt något för alla oavsett om man uppskattar vibrerande storstadspuls eller om man nöjer sig med att titta till tomaterna i pallkragen på gården. Utöver detta hittar du även barnomsorg, grundskola, livsmedelsbutik, restauranger och flertalet gym i området. Det är en trygg, modern stadsdel med det mesta och bästa inom rimligt gångavstånd. Det vill säga, en plats där du enkelt kan trivas under många härliga år framöver.

Ett av Sveriges största bostadsprojekt
Partille Port ligger 15 minuter från Göteborg och är ett storskaligt och komplext projekt som inte har någon tidigare motsvarighet i Göteborgsregionen. Det är ett av Sveriges största bostadsprojekt där Peab samtidigt utvecklar runt 800 bostäder och drygt 14 000 kvadratmeter handel.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt hos Peab Bostad betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Har du frågor om Brf Östra Citygården eller vill boka ett personligt möte eller visning är du varmt välkommen att kontakta Simon Svedlund, tel: 0700-770477 eller mail simon.svedlund@svensknyproduktion.seSe säljstartsfilmen för etapp 2
Försäljningen av projektet pågår. Här kan du se säljstartsfilmen och lära dig mer om området och lägenheterna!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

 

 

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering
 • Giftfria golv- och skåpsluckor
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar
 • Grönt bolån

I din förening:

 • Fordonspool: 2 elbilar, 1 elcykel samt 1 el-lådcykel
 • Grönskande innergård med odlingsmöjligheter
 • Växthus för gemenskap
 • Rörelsestyrd belysning
 • Fågelholkar, humleholkar, insekthotell och fladdersmusholk
 • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte