Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visualiseringsbild av 3 rok, bilden visar tillval. Med reservation för ändrin...

Norrmalm, Borås2-1403 - Kråkekärrsgatan 11C

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 8Rum:3Boarea:72 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:.Pris:2 795 000 krAvgift:5 129 kr

Nästa visning:

Välkommen på markvisning!

Läs mer

Oavsett var du befinner dig i livet. Din tid är nu.

Hitta hem i en 3 RoK om 72 kvm med en härlig möblerbar balkong i västerläge. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Säljpremiär 19 maj!

Den 19 maj säljstartar vi Brf Tallgläntan på Norrmalm. Kl 12.00 öppnar köpanmälan och då kan du anmäla vilka lägenheter du är intresserad av. Köper du en lägenhet innan 18 juni 2021 får du ta del av ett fördelaktigt erbjudande där du får välja tillval till ett värde av 25.000 kr när du flyttar in.

Låt tillvalen spegla din personlighet. Vilken inredningsstil gillar du? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Vi erbjuder ett fint standardsortiment men har också ett stort urval av tillval mot en extra kostnad. Att flytta in i en ny bostad där allt är orört är en lyxig känsla.

Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet