Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Moodboard Brf Tallgläntan på Norrmalm

Norrmalm, Borås3-1101 - Ynglingagatan 15

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 7Rum:4Boarea:87 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:3 345 000 krAvgift:5 741 kr

Välplanerad 4 RoK med balkong om 16 kvm

Hitta hem i en 4 RoK om 87 kvm. Tre sovrum, klädkammare, bad och extra wc. Sällskapsytor för större sällskap och hörnbalkong om 16 kvm. Våning 2.

Nu bygger vi 60 bostadsrätter på Norrmalm, precis där Ynglingagatan och Kråkekärrsgatan förenar sig. Moderna och bekväma boenden byggda runt den lilla tallkullen som har funnits här i generationer. Här har du nära till det mesta, från natur till stadspuls, från promenader till shopping, från fiskevatten till kultur, från lugn och ro till restauranger och caféer. Ettor till fyror från 34 till 89 välplanerade och ljusa kvadratmeter. Många med härlig utsikt. Vilken storlek passar dig? Din tid är nu.

Nu har vi säljstartat nästa etapp!
Den 26 januari säljstartade vi nästa etapp i Brf Tallgläntan på Norrmalm, ytterligare 20 lägenheter finns nu till försäljning. Se gärna filmen nedan om Brf Tallgläntan på Norrmalm för mer information om de fina lägenheterna och den fantastiska omgivningen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. Grundstandarden är hög redan från början. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns alla vitvaror redan på plats när du flyttar in. Bostäderna på Norrmalm byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Erbjudande under Covid-19
Under rådande pandemi har vi valt att sänka den ordinarie förskottsbetalningen på 100 000 kr till 50 000 kr.

Banksamarbete med Nordea
Behöver du en kontakt för lånelöfte med förmånlig ränta? Vi har ett samarbete med Nordea som tagit fram en rabatterad ränta för bolån för de kunder som köper en lägenhet i Brf Tallgläntan på Norrmalm.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet