Visualiseringsbild av 4 rok, bilden visar tillval. Med reservation för ändrin...

Norrmalm, Borås3-1301 - Ynglingagatan 15

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 7Rum:4Boarea:87 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:3 445 000 krAvgift:5 741 kr

Yteffektiv 4 RoK med balkong om 16 kvm

Hitta hem i en 4 RoK om 87 kvm. Tre sovrum, klädkammare, bad och extra wc. Sällskapsytor för större sällskap och hörnbalkong om 16 kvm. Våning 4.

Nu bygger vi 60 bostadsrätter på Norrmalm, precis där Ynglingagatan och Kråkekärrsgatan förenar sig. Moderna och bekväma boenden byggda runt den lilla tallkullen som har funnits här i generationer. Här har du nära till det mesta, från natur till stadspuls, från promenader till shopping, från fiskevatten till kultur, från lugn och ro till restauranger och caféer.

Försäljningen pågår för fullt!
Brf Tallgläntan består av två etapper och inrymmer totalt 60 bostadsrätter. Här erbjuds allt från en yteffektiv etta till rymliga fyror, alla med sköna utemiljöer och trevliga uteplats eller balkong. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt hem med genomtänkta lösningar och god förvaring. Under fliken bostäder hittar du bostadsväljaren där du enkelt kan klicka dig runt för att se bostädernas placering och utformning. Hittar du någon lägenhet av intresse eller vill ha guidning på vägen, gör en intresseanmälan så kommer ansvarig mäklare kontakta dig!

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns alla vitvaror redan på plats när du flyttar in. Bostäderna på Norrmalm byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Banksamarbete med Nordea
Behöver du en kontakt för lånelöfte med förmånlig ränta? Vi har ett samarbete med Nordea som tagit fram en rabatterad ränta för bolån för de kunder som köper en lägenhet i Brf Tallgläntan på Norrmalm.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte